Mentalitat guanyadora per superar el match-ball

Mentalitat guanyadora per superar el match-ball

L’equip necessita una victòria en el segon partit a Cartagena per recuperar el factor pista i forçar el desempat (dijous, 20:30h, Tdp i Esport3)

Ja no queden entrades a Cartagena i el Palacio de los Deportes omplirà les 4 mil localitats disponibles per viure in situ el segon partit de semifinals que enfrontarà el Jimbee Cartagena i el Barça. Els locals tenen una oportunitat històrica de plantar-se per primera vegada en una final de lliga si guanyen, però el Barça apel·la a l’experiència, a l’esperit competitiu de l’equip i al bon joc del primer partit per creure que pot forçar el tercer partit. El partit d’aquest dimecres serà a les 20:30h al Palacio de los Deportes de Cartagena, i un hipotètic desempat seria diumenge que ve a les 16:30h al Palau.

Encara sense Ferrao

Ferrao no s’ha pogut recuperar finalment de les molèsties que arrossega al genoll esquerre des de la final de la Champions, tot i que es troba en la recta final de la recuperació.

La seva baixa se suma a les ja conegudes de Lozano, Dyego, Sergio González i Álex Yepes. I Velasco repeteix convocatòria per viatjar aquest mateix dimecres a la tarda a Cartagena, amb els jugadors del filial Touré, Puigvert, Kokoro, Nico i Tapias a la llista. Tampoc hi ha canvis a la convocatòria del Jimbee, que comptarà amb els perillosos Motta, Mellado i Tomaz com a principals armes.

Pito, convençut

“Aquest equip es creix en els moments de màxima dificultat i estem segurs que podem guanyar a Cartagena, la clau serà tenir més encert de cara a porteria i aprofitar les ocasions que tinguem”, avisa el brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut