Barça - Reus Deportiu: Segon punt blaugrana (6-4)

Els d'Edu Castro es tornen a avançar en l'eliminatòria després de guanyar el tercer partit marcat per la pluja de gols

Es posen per davant en l'eliminatòria. El Barça ha guanyat el tercer assalt de les semifinals de la Parlem OK Lliga al Reus Deportiu (6-4) i han situat el 2-1 en el recompte general. Els blaugranes s'han imposat en un duel ple de gols que ha estat majoritàriament sota domini llocal, però amb els reusencs sempre trepitjant els talons.

El quart enfrontament es diputarà aquest diumenge 9 de juny al Pavelló del Reus Deportiu a les 12.30 hores.

Festival de gols

La primera part ha estat un no parar. Fins a 7 dianes han transformat entre els dos equips, sent el Barça, l'autor de cinc d'ells.

El duel ha començat amb els d'Edu Castro molt endollats. De fet, després de dos intents de Pau Bargalló per perforar la porteria de Candid Ballart, a la tercera ha estat la bona per inaugurar el comptador culer (1-0, min. 3). A la festa se li ha sumat Eloi Cervera quan després d'una triangulació en sacar una falta de manera molt ràpida ha posat el 2-0 (min. 13). I finalment ha aparegut Ignacio Alabart amb una rematada que ha deixat bocabadat a tot el combinat reusenc (3-0, mín. 19).

Amb el partit tenyit de blaugrana ha despertat el conjunt tarragoní. En només tres minuts els de Jordi Garcia han marcat dos gols (Sergi Aragonès i Diego Rojas) per posar el 3-2 i plantar cara al combinat barceloní. Però lluny de posar la por al cos, la finta de remuntada, ha despertat la fera culer.

Pau Bargalló i Ingacio Alabart han tornat a aparèixer per marcar dos gols i anar amb el resultat de 5-2 a vestidors.

El ritme no para

Els gols han continuat sent els protagonistes en la segona meitat. Els primers a foradar la porteria han estat els tarragonins amb un gol de Marc Julià a l'inici del temps (5-3, min. 28). De fet, els de Jordi Garcia han tingut dues ocasions claríssimes de posar-se a un xut de l'empat, però les rematades s'han topat amb la muralla Sergi Fernández.

El Barça ha continuat buscant el gol malgrat que el Reus els exprimís de valent. Ho ha intentat Alabart, però finalment el sisè l'ha posat Marc Grau (min. 37). Just després ha arribat la rèplica grana amb el gol de Rojas, però el marcador ja no s'ha tornat a moure i la victòria s'ha quedat al Palau Blaugrana (6-4).

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 6
REUS DEPORTIU, 4

Barça: Sergio Fernández, Ignacio Albart, Pau Bargalló, Xavi Barroso, Joao Rodrigues - cinc inicial - Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca i Eloi Cervera

Reus Deportiu: Candid Ballart, Sergi Aragonès, Oruste, Marc Julià, Martí Casas - cinc incial - Ferran Gimenez, Joan Salvat, Diego Rojas, Guillem Jansà.

Gols: 1-0, Pau Bargalló (min.3); 2-0, Eloi Cervera (min. 13); 3-0, Ignacio Alabart (min. 19); 3-1, Aragonés (min. 19); 3-2, Diego Rojas (min.22); 4-2, Pau Bargalló (min. 23); 5-2, Ignacio Alabart (min. 23); 5-3, Julià (min. 28); 6-3, Marc Grau (min. 37); 6-4, Diego Rojas (min. 38).

Àrbitres: Jonatthan Sanchez i Luis Mier. Faltes 13-14