L’Aleví A, eliminat de LaLiga Futures

L’Aleví A, eliminat de LaLiga Futures

Els blaugranes, tot i fer una fase de grups impecable, no han pogut superar l’Atlético de Madrid als quarts de final del torneig

L’Aleví A entrenat per Juanan Gil i Adrià Monràs ha quedat eliminat del torneig LaLiga Futures després de no poder superar l’Atlético de Madrid en els quarts de final (0-4). Els blaugranes van iniciar amb molt bon peu la fase de grups, de la que van acabar invictes, però en l’eliminatòria directe ha estat el conjunt matalasser qui ha aconseguit l’accés a semifinals.

Invictes a la fase de grups

En el debut, el divendres al matí, els blaugranes es van imposar al Betis (1-0) amb un gol de Fode a la primera part i, en la jornada de tarda, l’Aleví A va sumar els tres punts davant l’UD Las Palmas (3-0).  

La primera fase del torneig va acabar dissabte al matí amb dos triomfs més del combinat culer. L’Aleví A es va emportar la victòria davant l’Almería (6-1) i van certificar matemàticament la classificació per quarts de final, i en el segon partit, l’últim de la fase de grups, van guanyar 2-0 al Getafe.

Un partit per seguir creixent

Els blaugranes van veure com l’Atlético sortia amb molta intensitat i en una de les primeres accions ofensives, després d’una recuperació al mig del camp, els blanc-i-vermells, s’avançaven al marcador.

Tot i la reacció blaugrana amb un xut desviat al costat de la porteria de l’Atlético, van ser els de Madrid qui van fer el segon abans del descans, en tot just la segona arribada de perill.

A la represa, i novament amb una gran efectivitat, l’Atlético va sentenciar l’eliminatòria. L’Aleví A ha fet una gran temporada i de ben segur que els hi servirà per aprendre i seguir creixent.

Pròxim repte, Orlando

Amb l’aprenentatge i el nivell mostrat a Vila-real, els Alevins del Barça tenen un nou repte la setmana que ve. Els blaugranes viatjaran a Orlando per disputar el VII Torneig Internacional LaLiga Futures.

Nova oportunitat per a l’equip de Juanan Gil i Adrià Monràs de seguir mostrant el nivell que han demostrat durant tota la temporada.

 

Foto: LaLiga 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut