Reus Deportiu - Barça: Cap a la final! (1-4)

Els d'Edu Castro guanyen en el quart partit de la sèrie de semifinals i jugaran la gran final de la OK Lliga, després d'un hat-trick de Pau Bargalló i un gol d'Ignacio Alabart

El Barça de hoquei patins ja és a la final de la OK Lliga. Ha aconseguit el bitllet després de derrotar el Reus Deportiu (1-4) en el quart partit de la sèrie de les semifinals, amb gols de Pau Bargalló (x3) i Ignacio Alabart.

D'aquesta manera, ara el Barça ja espera rival, que sortirà del cinquè partit entre el Liceo i el Noia. De moment, l'eliminatòria està empatada (2-2) i el finalista es decidirà dimarts, a Sant Sadurní.

Bon inici culer

El Barça ha iniciat l'enfrontament amb bon peu. De fet, s'ha posat per davant ràpidament, amb gols de Pau Bargalló (0-1, min 4), amb un xut llunyà, i Ignacio Alabart (0-2, min 6), en una transició. Tot i això el Reus no ha baixat els braços i David Gelmà ha reduït la diferència (1-2, min 10) amb un bon xut, que ha posat el gol amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, el Reus ha sortit a totes i Marc Julià ha tingut l'empat. Però, quan els locals millor pressionaven, Pau Bargalló ha frenat aquesta dinàmica amb un gol que ha ampliat la renda (1-3, min 38). Un resultat que el Reus ha intentat neutralitzar, però que ja no ha pogut capgirar. Encara menys quan Pau Bargalló ha materialitzat el seu hat-trick i ha fet l'1-4 definitiu a un minut per al final (min 49).

D'aquesta manera, el Barça ja és finalista i buscarà una nova OK Lliga per a les seves vitrines. La propera setmana comença la final.

LA FITXA

REUS DEPORTIU, 1

BARÇA, 4

Reus: Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Marc Julià, Martí Casas, Diego Rojas -cinc inicial- Joan Salvat, Maxi Oruste, Guillem Jansà, David Gelmà.

Barça: Carles Grau, Alabart, Bargalló, Barroso, Joao Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Eloi Cervera.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min 4). 0-2, Ignacio Alabart (min 6). 1-2, David Gelmà (min 10). 1-3, Pau Bargalló (min 38). 1-4, Pau Bargalló (min 49).

Àrbitres: Rubén Fernández García, Nicolás Moranderia Sánchez. Faltes: 9-7.