Hansi Flick, present a Colònia per donar suport al Barça d'handbol

Hansi Flick, present a Colònia per donar suport al Barça d'handbol

El nou tècnic del Barça de futbol ha seguit la final de la Champions amb el president Joan Laporta, el vicepresident Rafa Yuste, el directiu Joan Solé i l'assessor Enric Masip

Hansi Flick ja s'impregna del que significa ser entrenador d'un Club com el FC Barcelona. El nou tècnic del primer equip de futbol s'ha desplaçat fins a Colònia aquesta tarda per a seguir en directe la final de la Champions League d'handbol entre els blaugrana i l'Aalborg danès des de la fila zero del Lanxess Arena. A Colònia hi té reservat un lloc a peu de pista, al costat del president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste, el directiu Joan Solé, l'assessor Enric Masip i l'entrenador del Dream Team Valero Rivera.

Així, Flick coneix de més a prop la dimensió poliesportiva de l'entitat, a més de gaudir de l'espectacle esportiu d'un esdeveniment que omple any rere any el pavelló de Colònia, ja que l'handbol és l'esport més popular d'Alemanya després del futbol. Sigui com sigui, abans de posar-se al timó del primer equip de futbol, Hansi Flick ja demostra estar involucrat amb el seu nou club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut