El Mini certifica un pòquer històric als campionats de Catalunya

El Mini certifica un pòquer històric als campionats de Catalunya

Els joves blaugranes es proclamen campions a Mataró i aconsegueixen el quart títol català després dels èxits del Junior, del Cadet i de l’Infantil

El bàsquet formatiu blaugrana està d’enhorabona. Després del Campionat d’Espanya Infantil aconseguit aquest dissabte, l’equip Mini s’ha proclamat campió de Catalunya aquest diumenge. Aquest èxit té un especial significat, ja que és la primera vegada que el Barça ha aixecat el trofeu de les quatre categories de formació en que té representació. 

El Junior, el Cadet i l’Infantil van proclamar-se campions en les setmanes anteriors, assolint un triplet català que només s’ha vist en sis ocasions: 2002, 2005, 2013, 2014, 2016 i 2024. Ara, aquest triplet s’ha convertit en un pòquer inèdit.

Amb el pòquer català i el també inèdit triplet estatal, les categories inferiors ja sumen set títols oficials aquest final de curs, que evidencien el bon treball realitzat als entrenaments durant tot el curs. I també cal sumar-hi els èxits de la Minicopa de Màlaga (Infantil A) i de la fase prèvia del Next Generation celebrada a Belgrad (Junior A). 

Campions a Mataró

El Mini s’ha proclamat campió de Catalunya després d’una fase regular immaculada sense cap derrota. A la Final Four celebrada a Mataró, s’ha aconseguit guanyar al Manresa i, a la final, els més petits de la casa s’han imposat als amfitrions. 

Després d’aquest èxit, acabaran la temporada disputant el campionat d’Espanya a Còrdoba entre el 23 i el 29 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut