Barça Femení - Betis: Victòria emotiva en l'últim partit a casa (5-1)

Barça Femení - Betis: Victòria emotiva en l'últim partit a casa (5-1)

En una jornada molt maca, amb els comiats davant l'afició de Mariona, Paños i Giráldez, les culers han fet la feina en el darrer enfrontament de la temporada al Johan Cruyff

El Barça Femení no s'atura. Tot i que ja té en les seves vitrines el pòquer de títols de la temporada, les de Jonatan Giráldez continuen sumant de tres en tres. Aquest cop, en la penúltima jornada de la Lliga F contra el Betis, en el darrer enfrontament que es jugarà aquesta temporada al Johan Cruyff. 

Els gols de Claudia Pina, Mariona, Graham i Salma (x2) han estat un bon homenatge previ al que s'ha fet després, en un final de festa amb l'afició que ha servit per celebrar el pòquer i acomiadar com cal les jugadores Sandra Paños i Mariona Caldentey, així com el tècnic Jonatan Giráldez.

 

Pina obre la llauna

Amb les homenatjades Paños i Mariona com a titulars, el Barça ha començat ràpidament a posar la por al cos en la porteria del Betis. Claudia Pina, Mariona i Brugts han tingut les primeres, però ha estat una pilota caçada per Pina, picada amb l'esquerra i amb efecte, que ha obert la llauna (1-0, min 25). No s'ha quedat aturat aquí el resultat abans del descans perquè, pràcticament sobre el pas pels vestidors, un penal comès sobre Marta Torrejón ha estat transformat per Mariona (2-0, min 44), que ha pogut tancar 10 anys de carrera amb gol.

Julia Aguado ha reduït distàncies, ara sí, per fer el definitiu 2-1 amb què s'ha arribat a la mitja part (2-1, min 45). 

María León, a escena

Després del descans, el partit ha entrat enmig dels homenatges. El primer, un retorn, el de María León, que ha tornat a jugar amb la samarreta del Barça un cop superada la seva greu lesió. Ha entrat en el minut 59 per gaudir de la gespa durant una estona. 

mini__MGA0598

Últim adeu a Mariona i Paños

Però si uns moments han estat especials, aquests han estat les substitucions de Sandra Paños i Mariona Caldentey, que han pogut rebre l'últim aplaudiment del Johan. La primera ha estat Paños, que ha sortit del terreny de joc per Gemma Font (min 68).

mini__MGA0619

La segona, Mariona, quan ha estat substituïda per Irene Paredes (min 73) enmig de l'ovació del Johan Cruyff.

mini__MGA0683

I, just després, ha arribat el gol de la sentència, obra de Graham després d'una assistència de Torrejón que ha ampliat distàncies (3-1, min 75). Resultat que no ha estat definitiu perquè Salma, per partida doble (4-1, min 88; 5-1, min 91), ha acabat de tancar el resultat d'una jornada molt emotiva. 

LA FITXA

BARÇA FEMENÍ, 5

BETIS, 1

Barça: Paños (Gemma Font, min 68), Ona Batlle, Torrejón, Jana Fernández, Brugts (María León, min 59), Patri, Vicky López, Alexia (Graham, min 59), Bruna (Salma Paralluelo, min 59), Pina, Mariona (Irene Paredes, min 73). 

Betis: P. Vizoso, Nana, María Jiménez, Dorine, Paula Perea (Carla Santaliestra, min 63), G. Soliveres (Natalia, min 80), R. Roberts, R. Núñez (Violeta Quiles, min 63), Armengol, Julia Aguado (Blanca Muñoz, min 63), Carol Férez (Noelia Salazar, min 78).  

Gols: 1-0, Claudia Pina (min 25). 2-0, Mariona, de penal (min 44). 2-1, Julia Aguado (min 45). 3-1, Graham (min 75). 4-1, Salma Paralluelo (min 88). 5-1, Salma Paralluelo (min 91). 

Àrbitra: Elia María Martínez Martínez. Groga a Claudia Pina, del Barça, i a Paula Perea, del Betis. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut