Fi de festa al Johan Cruyff

Fi de festa al Johan Cruyff

La Jornada 29 de la Lliga F contra el Reial Betis ha estat l’últim partit a casa i ha comptat amb els comiats de Mariona Caldentey, Sandra Paños i Jonatan Giráldez

El Barça Femení s'ha acomiadat ja de la temporada 2023/24 a l'Estadi Johan Cruyff. I és que, després de l'enfrontament que ha jugat contra el Betis, ha tancat la temporada a casa. Encara falta un partit per acomiadar definitivament el curs, però aquest serà a domicili, contra el València, el diumenge 16 de juny. 

Així doncs, en aquest darrer duel a casa, l’afició ha demostrat un cop més el seu suport incondicional i ha fet de la cita un sold out. Especial, perquè a banda de celebrar l'èxit de la temporada, també ha servit per dir adéu a Sandra Paños, Mariona Caldentey i Jonatán Giráldez. 

mini__MGA0914

Els quatre títols, protagonistes

Ha estat, doncs, un bon dia per celebrar el pòquer de títols d'una temporada històrica, en una festa que s'ha iniciat abans del partit. Per exemple, amb música i concursos dins del Johan Cruyff, però també un photocall instal·lat en l'esplanada de Tribuna en què l'afició s'ha pogut fer fotos de record amb una imatge icònica, que no és una altra que la de tot l'equip posant amb els quatre trofeus aconseguits. A més, tothom s'ha pogut endur cap a casa aquesta mateixa foto en format pòster. 

Emoció en l'adéu de Mariona, Paños i Giráldez

Però el moment més emotiu ha arribat un cop ha finalitzat el partit contra el Betis. El comiat ha tingut lloc sobre el terreny de joc i un a un han sortit a través del túnel per rebre un merescut homenatge. El directiu responsable del Barça Femení, Xavi Puig, també ha volgut acompanyar Mariona, Paños i Giráldez. 

L'acte, emotiu, ha comptat tant amb imatges especials projectades al videomarcador com amb parlaments dels tres protagonistes, a banda d'una darrera volta d'honor. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut