Carlos Ortega, entrenador blaugrana fins al 2027

Carlos Ortega, entrenador blaugrana fins al 2027

El títol de Champions ha activat l’any opcional que figurava en el seu contracte

L’entrenador del primer equip d’handbol, Carlos Ortega, continuarà a la banqueta blaugrana fins al 2027. I és que el títol d’EHF Champions League aconseguit el passat cap de setmana ha activat de manera automàtica la temporada opcional que figurava en el seu contracte.

Ortega va renovar el passat mes d’octubre fins al 2026, amb un any extra que es materialitzaria en cas d’aconseguir el màxim títol continental.

Carlos Ortega va aterrar com a entrenador del FC Barcelona l’estiu del 2021. Des de llavors, i en tres temporades al càrrec, ha guanyat dos títols d’EHF Champions League (2021/22 i 2023/24), tres campionats de Lliga Asobal (2021/22, 2022/23 i 2023/24) i tota la resta de títols nacionals en joc.

En el seu primer curs, la temporada 2021/22, el malagueny va aconseguir alçar-se amb la preuada Champions. En la seva segona campanya, 2022/23, l’equip va practicar un joc excel·lent, superant la marca històrica de partits sense conèixer la derrota a Europa, i va caure derrotat a la tanda de penals a la semifinal de la Copa d’Europa.

En el present curs, el Barça ha guanyat sis títols de set possibles i ha rubricat un cicle increïble a la Champions: ha aconseguit la tercera en quatre anys i la segona en els tres anys de l’etapa Ortega, consolidant així el projecte esportiu. El palmarès de la secció ha augmentat ja fins a 12 títols de Copa d’Europa.

A més, Carlos Ortega ha establert un nou rècord individual de títols a la Champions League. L’entrenador del Barça és l’única persona amb 8 Copes d’Europa sumant la seva etapa com a jugador (6) i primer entrenador (2). Totes elles les ha aconseguit a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut