Lamine Yamal: “Estic molt il·lusionat”

Lamine Yamal: “Estic molt il·lusionat”

L’extrem culer, que repassa les opcions d’Espanya en una entrevista a Mundo Deportivo, assegura afrontar amb ganes la nova etapa amb Hansi Flick a la banqueta

Lamine Yamal farà els 17 ben aviat. Té la vida per davant, però no per això no es mostra ambiciós i amb fam de títols. En una entrevista a Mundo Deportivo, l’extrem culer explica que afronta amb ganes la temporada vinent a Can Barça: “Estic molt il·lusionat. He vist que Flick té un joc força ofensiu, directe”. En aquest sentit, ha reconegut que encara no ha parlat però que coneix la seva obra al Bayern Munic.

Sobre els aspectes a millorar al Barça també ha estat clar: “Les desconnexions que hem tingut. No ens poden ficar un gol i tot seguit un segon, o que comenci la segona part i encaixar-ne dos. Es l’única cosa que hem de millorar, perquè crec que de tu a tu podem competir amb qualsevol equip del món”.

Sobre l’Eurocopa, en què apunta que tindrà un rol clau, ha explicat: “S’ha dit que no tenim a molts jugadors que siguin classe mundial a la seva posició però crec que aquestes competicions les guanya l’equip que millor juga. Com Argentina al Mundial”. També ha destacat la importància d’una defensa sòlida i ha comentat la seva bona relació amb Nico Williams, jugador de l’Athletic Club.

Fermín López: “Tots començarem de zero”

A banda, Fermín López també ha repassat l’actualitat al diari SPORT. Allà ha afirmat que amb l’arribada de Hansi Flick “tots els jugadors començarem de zero”, alhora que creu que és una “nova oportunitat” per guanyar-se la confiança del tècnic i els minuts sobre la gespa. 

Preguntat per quins jugadors podrien ser els propers ‘Fermín’ del primer equip, el ‘16’ blaugrana ha deixat caure els noms de Marc Casadó, Marc Bernal o Aleix Garrido. 

En clau Eurocopa, ha reconegut que és “un somni fet realitat” poder formar part de la llista final de Luis de la Fuente i ha destacat el bon ambient que regna a ‘La Roja’. Sobre les opcions al títol també ha estat clar: “Que ens donin per morts, que al final es veurà com acaba Espanya”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut