Vota pel millor XI de la història del Barça: Europa vs Amèrica

Vota pel millor XI de la història del Barça: Europa vs Amèrica

Entra a l'APP del FC Barcelona i participa a la votació per a formar el millor XI europeu i americà del Club aprofitant un estiu amb Eurocopa i Copa Amèrica

La temporada del futbol de clubs ja ha abaixat el teló, però la pilota no deixa de rodar, i hi ha uns quants futbolistes del FC Barcelona que aquest estiu tenen feina extra amb les seves seleccions, sigui a l'Eurocopa o a la Copa Amèrica.

Aquests dos continents són els que més jugadors i més alegries han aportat al barcelonisme al llarg de la seva història, i aprofitant la disputa simultània d'aquests dos grans tornejos, a l'APP oficial del FC Barcelona hem preparat un joc perquè els culers podeu definit quin és el millor onze blaugrana europeu i quin és el millor format per jugadors americans.

Durant els pròxims dies, començant des d'aquest mateix dijous dia 13 de juny, s'anirà obrint la votació per a les onze posicions, una cada dia, amb diferents opcions per al millor porter europeu i diferents opcions per al millor porter americà, per exemple, i així per a cada posició.

Els jugadors actuals, exclosos

Així, amb les vostres votacions, s'anirà generant una alineació que, quan estigui formada del tot, enfrontarà la millor formació europea contra la millor formació americana per a decidir qui guanyaria en un hipotètic partit. Val a dir, per últim, que tots els futbolistes que formen part d'aquesta dinàmica són, o jugadors retirats, o aquells que, tot i seguir en actiu, ja no estan al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut