Barça – Noia Freixenet: El primer punt es queda al Palau (4-0)

Els gols d'Alabart, Pau Bargalló, Marc Grau i João Rodrigues han servit per avançar el combinat culer en l'eliminatòria final de la Parlem OK Lliga

Els blaugranes s'avancen en l'eliminatòria. El Barça ha derrotat al Noia (4-0) en el primer duel de la final de l'OK Lliga on s'ha pogut veure un autèntic frec a frec en la primera meitat i on la segona ha estat determinant per segellar el triomf barceloní. Ignacio Alabart ha posat la primera pedra al final de la primera meitat i Pau Bargalló, Marc Grau i João Rodrigues han completat la feina a la segona.

Sense gols fins als minuts finals

El partit al Palau Blaugrana ha començat molt igualat. Mentre el Barça ha posat la intensitat en l'atac, el Noia l'ha contrarestat en defensa. I és que malgrat els intents per a perforar la porteria, els culers no han trobat el gol per culpa d'una gran defensa rival i també, el pal.

Fins a tres vegades el travesser ha impedit la primera diana blaugrana. I és que ni Pau Bargalló (min. 6), ni Llorca (min. 12), ni Marc Grau han pogut inaugurar el marcador.

Alabart apareix abans del descans

Qui sí que ho ha pogut fer ha estat Ignacio Alabart. El "3" blaugrana ha executat una jugada individual d'alta qualitat que ha acabat amb una definició perfecta per avançar el Barça en el marcador abans d'anar a vestidors (1-0, min. 19).

Golejada culer

La segona meitat ha començat amb una ocasió claríssima d'Ignacio Alabart i això ha estat el preludi d'una segona part perfecte al Palau Blaugrana. Pau Bargalló ha començat la festa amb un gol executant una rematada orientada que ha perforat la porteria de Blai Roca (2-0, min. 32). Uns minuts després ha aparegut Marc Grau per marcar el tercer a engaltar una bola refusada (3-0, min. 38). I finalment, la cirereta l'ha posat João Rodrigues amb el quart gol (4-0, min. 47).

LA FITXA

BARÇA, 4
NOIA, 0

Barça: Carles Grau, Alabart, Bargalló, Barroso i J. Rodrigues - cinc inicial - Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Eloi Cervera.

Noia: Blai Roca, Aleix Esteller, Antoni Salvadó, Jordi Bargalló i Ivan Morales - cinc inicial - Xavi Costa, Martí Gabarró, Mendes, Xavi Rovira.

Gols: 1-0, Ignacio Alabart (min. 19); 2-0, Pau Bargalló (min. 32); 3-0, Marc Grau (min. 38); 4-0, Joao Rodrigues (min. 47)

Àrbitres: Daniel Villar i Ruben Fernández. Faltes 6-9.