L’Aleví A cau als penals en els quarts de LaLiga Futures Internacional

L’Aleví A cau als penals en els quarts de LaLiga Futures Internacional

Tot i fer novament una fase de grups impecable, els de Juanan Gil i Adrià Monràs es queden als quarts del torneig internacional

L’Aleví A blaugrana ha quedat eliminat de LaLiga Futures Internacional després de perdre a la tanda de penals (0-0, 2-3) davant el Reial Madrid. El conjunt barcelonista, que venia de quedar fora del torneig nacional de Vila-real, ha fet un gran torneig, que tot i el resultat final, els servirà per créixer.

Fase de grups per emmarcar

El torneig no podia començar millor per als blaugranes, ja que en el debut a Orlando van vèncer 4-2 a la Reial Societat amb gols d’Alan, Fode, Mateo i Alex.

En el segon i últim partit de la fase de grups, els culers es van imposar 5-0 a l’Inter Miami CF, assegurant-se així passar com a primers de grup.

Els penals deixen fora el Barça

Amb el primer lloc de la fase de grups, els blaugranes es van enfrontar al Reial Madrid en el mini-clàssic dels quarts de final.

El partit va estar molt igualat, cap dels dos equips va trobar l’encert i la classificació va dependre dels penals, on el Reial Madrid va acabar enduent-se el partit.

Tot i el resultat, tant jugadors com staff han viscut una gran experiència que han d’aprofitar per aprendre i créixer en el seu procés de formació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut