Barça Atlètic - Còrdova: Tot per decidir (1-1)

Barça Atlètic - Còrdova: Tot per decidir (1-1)

En el primer capítol de l'eliminatòria del play-off d'ascens, els blaugranes han empatat en l'ocàs del matx gràcies a una transició culminada per Pocho

El Nuevo El Arcángel dictaminarà sentència. Perquè el primer capítol entre Barça Atlètic i Còrdova per ascendir a segona divisió ha acabat amb empat. A través de la possessió, de l'energia i de l’actitud de no rendir-se mai, els blaugranes han igualat el gol matiner dels cordovesos. Tot i la voluntat de voler jugar poc, els barcelonistes han sabut dibuixar el seu context propici per buscar capgirar el marcador. Reunint pilota, esforços i ocasions només ha pogut arribar l'empat final de Pocho en l'ocàs del matx.

El marcador, en contra

Patacada inicial. El partit d'anada de la segona eliminatòria del play-off d'ascens ha començat amb gol del Còrdova. Toril ha enviat al fons de la xarxa de l'Estadi Johan Cruyff la intensitat verd-i-blanca. Els andalusos s'han presentat en aquest matx amb fam anotadora i energia. Una vitalitat que els de Rafa Márquez han intentat contrarestar amb possessions oxigenadores. Amb la batuta de Marc Casadó a la sala de màquines, els blaugranes han volgut revertir la situació adversa. 

Sens dubte que no ha estat un context fàcil i tranquil per al Barça Atlètic. Tant ha estat així que s'ha hagut d'esperar fins al minut 20 per veure el primer xut blaugrana. En una ràpida transició, un actiu Moha ha embrutit els guants de Marín. Més protagonista en unes represes de joc que s'ha encarregat de dilatar. L'orde que intentat imperar el conjunt culer ha estat enredat pels estratagemes poc lluïts de l'elenc visitant, que ha minvat en el pes i en l'esdevenir del partit.

Pes blaugrana

Amb l'avenç del duel, la pilota ha estat més blaugrana i les estadístiques ofensives s'ha començat a comptabilitzar. Pau Víctor, que s'ha topat amb la nodrida defensa cordovesa, i Gerard Martín i Marc Bernal, que s'han trobat amb la intervenció del porter rival, han propiciat l'onomatopeia d'ocasió del públic del Johan Cruyff, que ha tingut una assistència de 5.141. Entre els espectadors i espectadors s'ha pogut veure el President del FC Barcelona, Joan Laporta, el Director de l'Àrea de Futbol, Deco o Pau Cubarsí.

A través de la possessió, els de Rafa Márquez s'han decidit a capgirar el 0-1. Davant, s'hi han trobat un Còrdova capficat en fer que la pilota rodés poc i hermètic en defensa. Unai Hernández ha mostrat desequilibri per trobar les escletxes en la rereguarda rival. Més endarrerida pel domini total dels blaugranes. Les centrades laterals han estat un dels altres arguments per atemorir els andalusos, que s'han alterat poc amb els xuts llunyans de Moha i Marc Guiu. Per la seva banda, Marc Vidal ha viscut en aparent letargia. 

Si es tractés d'un combat de boxa, el Barça Atlètic hagués sumat punts suficients per situar la igualada en l'electrònic. Però s'ha arribat al minut 75 i els blaugrana han estat incapaços d'encendre el lluminós. Un cop de cap alt de Pocho, després d'una centrada d'un revulsiu Dani Rodríguez, ha acumulat un nou mèrit culer per transformar el gol inicial del Còrdova. Despertat amb una aproximació que ha aturat el 13 barcelonista.

Transició impecable

Aquestes dues aproximacions han semblat ser les darreres. Perquè els visitants s'han encarregat d'embrutir el joc. Però no han comptat amb la tossuderia blaugrana i amb una transició poderosa. Pocho ha desfermat l'alegria d'un encès Johan Cruyff, que ha vibrat amb la conducció majestuosa d'Unai Hernández i la posterior assistència mil·limètrica de Dani Rodríguez. L'empat ha estat més que merescut. I ha estat el resultat que ha imperat amb el xiulet final. D'aquesta manera, Còrdova, el diumenge, 23 de juny a les 20.00 hores, dictaminarà sentència. Els blaugranes hauran d'anar a guanyar, ja que un empat donaria l'ascens als verd-i-blancs. Però tot està per decidir.  

FITXA DEL PARTIT 

Barça Atlètic, 1
Còrdova, 1

Barça Atlètic: Marc Vidal, H. Fort (Dani R. min 67), Pelayo, Mikayil, Gerard Martín, M. Casadó, Moha M., Bernal (Guillermo, min 83), Pau Víctor, Unai i Marc Guiu (Pocho, min 72)
Còrdova: C. Marín, Albarrán, Lapeña, Barboza, Calderón, Diarra (Kike Márquez, min 81), Isma Ruiz, Carracedo (Alex Sala, min 64), A. Mendes (Simo, min 73), Toril (Casas, min 64) i Zalazar (Iván Rodríguez, min 81)

Gols: 0-1, Toril (min 8); 1-1, Pocho (min 88)

Àrbitre: Ramo Andrés. Ha amonestat amb targeta groga els locals Pelayo (min 36), Pau Víctor (min 70) i Pocho (min 80) i els visitants Toril (min 36), Calderón (min 47), Alex Sala (min 65), Kike Márquez (min 83), Casas (min 85) i Albarrán (94)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut