Joan Anaya, blaugrana fins al 2027

Joan Anaya, blaugrana fins al 2027

El lateral dret continuarà vinculat al FC Barcelona tres temporades més, un cop acabi la seva etapa juvenil, i formarà part del Barça Atlètic

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Joan Anaya per a la renovació del seu contracte un cop finalitzi l’etapa juvenil. D’aquesta manera, el lateral dret quedarà vinculat amb el Club fins al 30 de juny del 2027 i la temporada vinent formarà part del Barça Atlètic. El futbolista català, que ha format part del Juvenil A aquest curs, va debutar amb el filial el 18 de novembre del 2023.

Quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del seu nou contracte.

Culer des del 2015

Nascut a Reus el 16 de febrer del 2005, Joan Anaya va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2015 procedent del Reus Deportiu. Es va incorporar a l’Aleví D blaugrana, i des d’aleshores va anar escalant categories formant-se com un lateral dret sòlid i amb arribada a zona ofensiva. De fet, puntualment s’havia arribat a adaptar a la posició d’extrem. També ha estat internacional en categories inferiors amb la selecció espanyola.

El seu debut amb el filial blaugrana es va produir al camp de la Cultural y Deportiva Leonesa en la jornada 13 de Primera Federació. Més enllà del debut, Joan Anaya va acabar participant en cinc partits del Barça Atlètic, dos d’ells com a titular, abans de patir una lesió.

Amb el Juvenil A, Anaya ha disputat un total de 10 partits aquesta temporada, cinc d’ells com a titular, repartits en sis de Lliga, tres de UEFA Youth League i un de Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut