Quins tècnics han debutat contra el València?

Quins tècnics han debutat contra el València?

Hansi Flick s’estrenarà en un partit oficial a Mestalla, contra un rival amb el qual només ha debutat un altre entrenador al llarg de la història culer

Mica en mica es va configurant el calendari del Barça per a la temporada 2024/25. Després del sorteig de Lliga celebrat aquest dimarts, Hansi Flick ja sap que la seva estrena en un partit oficial a la banqueta culer serà el cap de setmana del 17 i 18 d’agost a Mestalla, contra el València, un rival sempre incòmode per al FC Barcelona.

El tècnic alemany, doncs, es convertirà en el segon tècnic de la història del Barça que fa el seu debut oficial contra el València. El primer va ser César Rodríguez, que el 14 de setembre del 1963 va seure per primera vegada a la banqueta culer... en un partit contra els valencians. Curiosament, aquell duel es va haver de suspendre al minut 28 a causa d’una apagada provocada per la forta pluja que queia.

Dos mesos més tard, el 13 de novembre del 1963, el partit es va reprendre a Mestalla i va acabar amb victòria culer per 0-2. Pereda i Fusté van ser els golejadors del Barça.

Quarta estrena de Lliga contra el València

Més enllà dels tècnics debutants, el duel contra el València suposarà la quarta estrena del Barça a la història de la Lliga contra el conjunt 'che'. Cal remuntar-se al 1958 per trobar el primer precedent, en un duel que va acabar amb un contundent 6-0 favorable al Barça. Cinc anys més tard es repetiria aquella jornada 1, amb la ja mencionada doble cita a Mestalla amb César Rodríguez a la banqueta.

El tercer i últim cop que València i Barça s’han vist les cares a la jornada inaugural de la Lliga es va produir a la temporada 1982/83. Aquella vegada, el València va ser l’equip que va sortir-ne victoriós, amb un 2-1 en què el gol culer va ser obra de Diego Armando Maradona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut