El Premià de Mar s’emporta davant de l’AJ FCB Femení el duel d’equips invictes

El Premià de Mar s’emporta davant de l’AJ FCB Femení el duel d’equips invictes

Ni l’Agrupació ni l’equip maresmenc havia perdut encara un sol partit en tota la temporada

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar divendres, 14 de juny, un amistós a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Premià de Mar. Les rivals han viscut una temporada d’ensomni: proclamant-se campiones de Lliga (i aconseguint així l’ascens a primera divisió catalana) amb 25 victòries, 1 empat i cap derrota i 118 gols a favor per només 18 en contra. El míster d’aquest equip és en David Forcat, segon entrenador de l’AJ FCB Femení, qui ha promogut la realització d’aquest partit entre invictes. La victòria aquesta vegada s’ha decantat del conjunt maresmenc en un xoc amb moltes alternatives.

Als primers compassos el Premià de Mar va sorprendre a les blaugrana, demostrant un ritme vertiginós que bé els ha calgut per ser campiones. Amb nombroses arribades a l’àrea, imposaven un sorprenent 0-3 al marcador. A la represa l’equip de l’Agrupació, tot i no tenir experiència prèvia en remuntades, va ressorgir amb valentia per retallar distàncies a cop d’un gran joc de possessió que aconseguia supera les línies rivals. Així, Elena Serna i Laia López apropaven les locals a un gol de distància. La mateixa Laia va desaprofitar dues oportunitats que haguessin significat l’empat però, ja amb totes les culers avocades a la porteria rival, el Premià de Mar aconseguia marcar el definitiu 2 a 4 a l’última jugada d’un matx d’alt nivell.

L’equip de l’AJ FCB Femení va estar format per les jugadores Cristina Molina (capitana), Pau Ferré, Laura Caballero, Esther Inglés, Marta Castany, Mar Bernal, Laia López, Flor de Luna Pila, Elena Serna, Gemma Giró, Carla Tomàs i Vanesa Cabeza. Al cos tècnic, l’entrenador Joan Carles Hidalgo, la delegada institucional Carme Nieto, els fisioterapeutes Ferran Parés i Laura Ruiz i l’encarregada de material, Montse Vidal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut