Comença la Copa Amèrica, amb la presència de tres culers

Comença la Copa Amèrica, amb la presència de tres culers

Raphinha amb el Brasil, Araujo amb l'Uruguai i Jaume Cuéllar, del Barça Atlètic, amb Bolívia, són els representants d'una competició que durarà fins al 14 de juliol

Torn per a la Copa Amèrica! Els Estats Units acullen des d'aquesta matinada del 20 al 21 de juny, i fins al pròxim 14 de juliol la 48ª edició del torneig que enfronta tradicionalment les deu seleccions adscrites a la CONMEBOL, la confederació sud-americana de futbol, i que aquesta edició ha ampliat fins a setze el nombre de seleccions participants fins a 16, amb sis seleccions d'Amèrica Central i d'Amèrica del Nord com la pròpia amfitriona.

Dit això, com és habitual, els seguidors del FC Barcelona hi hauran de tenir un ull posat, perquè hi haurà un total de tres futbolistes blaugranes presents en aquesta Copa Amèrica:

Raphinha, amb el Brasil

L'extrem blaugrana és un dels futbolistes que integren la Canarinha que dirigeix Dorival Júnior, i intentarà traslladar el seu gran estat de forma del final de temporada a la selecció del Brasil, que busca aixecar la desena Copa Amèrica de la seva història. Per a fer-ho, primer, haurà de quedar entre els dos primers classificats del Grup D, que comparteix amb el Paraguai, Colòmbia i Costa Rica. El calendari de Raphinha a la fase de grups queda així:

  • BRASIL - Costa Rica (25/06 a les 03.00h)
  • Paraguai - BRASIL (29/06 a les 03.00h)
  • BRASIL - Colòmbia (03/07 a les 03.00h)
_GP26813

Ronald Araujo, capità general de l'Uruguai

D'altra banda, el central serà una de les peces clau perquè el combinat uruguaià pugui tenir una bona participació i, qui sap, aixecar la setzena Copa Amèrica, desempatant així al capdamunt del rànquing històric amb l'Argentina. Araujo i la seva Uruguai estan enquadrats en el Grup C i tenen aquest calendari inicial a la fase de grups:

  • URUGUAI - Panamà (24/06 a les 03.00h)
  • URUGUAI - Bolívia (28/06  a les 03.00h)
  • Estats Units - URUGUAI (02/07 a les 03.00h)
_MGA7626

Jaume Cuéllar busca sorprendre amb Bolívia

El tercer representant culer és l'extrem o mitjapunta Jaume Cuéllar, que aquesta temporada ha jugat com a cedit al Barça Atlètic. El migcampista català, natural de Granollers, representa la selecció boliviana, el país de naixement dels seus pares, nascuts a Santa Cruz de la Sierra, i intentarà donar la sorpresa per a ser una de les dues seleccions que passi del Grup C, que comparteix amb el mencionat Araujo. El seu calendari és aquest:

  • Estats Units - BOLÍVIA (24/96 a les 00.00h)
  • Uruguai - BOLÍVIA (28/06 a les 03.00h)
  • BOLÍVIA - Panamà (02/07 a les 03.00h)
_MGA7206
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut