Pau Víctor: “Afrontem l’ascens des de la il·lusió, i no des de la pressió”

Pau Víctor: “Afrontem l’ascens des de la il·lusió, i no des de la pressió”

El davanter del Barça Atlètic ha remarcat el caràcter i la unió de l'equip per afrontar un duel vital al Nuevo Arcángel

Últim partit del curs. I ni més ni menys un duel que decidirà un nou integrant de segona divisió. El Còrdova - Barça Atlètic es presenta al Nuevo Arcángel amb l'empat a u vist al Johan Cruyff. Els de Rafa Márquez arriben de "manera espectacular i en un moment de confiança molt i molt alt" tal com ha explicat Pau Víctor moments abans del transcendental enfrontament. 

"Afrontem el partit amb la màxima il·lusió, i no amb pressió", ha exterioritzat una figura que es va mostrar molt activa i desequilibrant en l'u a u de la primera duel. La voluntat de l'equip al Nuevo Arcángel és clara tal com ha remarcat Pau Víctor: "Gaudirem i desenvoluparem el nostre joc". Ara bé, la mentalitat dels blaugranes és guanyar: "Sortirem a morir i amb molta intensitat des del minut u".

Caràcter i unió

Perquè el Barça Atlètic s'endugui la plaça, ha de guanyar. L'empat és un resultat favorable per al Còrdova, però en aquests moments cap equip té l'etiqueta de favorit tal com a remarcat el 19 culer. També tot i que l'escenari sigui en territori andalús: "Jugar en camp advers ens motiva i és els moments que l'equip mostra caràcter. Estic convençut que traurem la nostra millor versió", ha afegit el de Sant Cugat del Vallès. Caràcter i cohesió per afrontar aquest duel: "Estem tots units i anem tots a una". 

Pau Víctor també ha parlat de noms propis com el de Bernal, Héctor Fort o Rafa Márquez. El davanter ha ressaltat el nivell de tots els integrants del Barça Atlètic i ha enaltit la tasca que ha dut a terme el tècnic mexicà. Tots ells han contribuït a una "temporada per emmarcar tot i que falti l'ascens", ha confessat un davanter preparat per afrontar el repte contra el Còrdova. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut