La selecció espanyola, classificada pels vuitens

Els de Luis de la Fuente han aconseguit certificar la presència a la següent ronda com a primera de grup

Més blaugranes classificats per a vuitens. Després que el dimecres Ter Stegen i Gündoğan certifiquessin la seva presència en la següent ronda, aquest dijous ho han fet Pedri, Lamine Yamal, Ferran i Fermín. La selecció espanyola s'ha imposat en el derbi mediterrani i ha derrotat a Itàlia per 1-0. Amb aquesta victòria els de Luis de la Fuente, ja acumulen dos triomfs i asseguren disputar els vuitens de final com a primers de grup.

Spain v Italy Group B - UEFA EURO 2024 (3)

Pedri i Lamine Yamal, protagonistes

Contra els italians, el canari i el català han completat una actuació esplèndida. Ambdós blaugranes han sortit de titulars i han estat dues de les peces del combinat espanyol que més perill han generat. El de Tenerife ha tingut dues ocasions claríssimes a l'inici de la primera i de la segona meitat amb una jugada calcada on el migcampista ha estat a punt de perforar la porteria italiana amb el cap.

El de Mataró també s'ha exhibit al nivell que ens té acostumats. Fent-se l'amo i senyor de la banda dreta, el jove davanter ha brillat amb la seva valentia i ha estat a punt de marcar amb un xut des de la frontal que ha sortit fregant el pal.

Ambdós jugadors han estat substituïts al minut 70, i en el seu lloc ha sortit Ferran Torres. El valencià ha disputat els darrers 20 minuts de duel i ha pogut participar en les darreres ocasions que ha tingut el combinat espanyol i que Donnarumma ha aturat.