Pere Romeu, nou entrenador del Barça Femení fins al 2026

Pere Romeu, nou entrenador del Barça Femení fins al 2026

El nou tècnic blaugrana ha estat fins ara entrenador assistent de Jonatan Giráldez

Pere Romeu és el nou entrenador del Barça Femení. El tècnic barceloní, de 30 anys, ha signat per dues temporades, fins al 30 de juny del 2026. Romeu estarà acompanyat a la banqueta de Rafel Navarro, que té una llarga experiència a l'staff blaugrana després d'haver treballat a l'equip des del 2019.

Romeu substitueix en el càrrec a Jonatan Giráldez, del qual ha estat entrenador assistent les tres últimes temporades. Aquest últim curs l'equip ha aconseguit el pòquer de títols amb la Supercopa d'Espanya, la Lliga F, la Copa de la Reina i la Lliga de Campions.

Home de club

Romeu va formar part del futbol base masculí del 2017 al 2020, en què va començar amb el prebenjamí i va acabar amb el Cadet A, en què va entrenar, entre d’altres, l’actual jugador del primer equip masculí Gavi.

El 2020 va marxar al com a entrenador assistent del Viitorul Constanta de Romania i l’estiu del 2021 va aterrar al cos tècnic del Barça Femení. En aquestes tres temporades com a entrenador ajudant de Giráldez, Romeu ha estat també peça fonamental en l’anàlisi tècnica i la preparació dels partits.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut