Córdoba CF – Barça Atlètic: A 90 minuts del somni de l’ascens

Córdoba CF – Barça Atlètic: A 90 minuts del somni de l’ascens

(21 hores, Esport3 i FEF TV) Després de l’1-1 de l’anada, el filial blaugrana afronta amb ganes i il·lusió la tornada de la final del Play-off de promoció a Segona Divisió

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (21 hores) l’últim partit de la temporada 2023/24. Un partit d’aquells que poden passar a la història del filial blaugrana. I és que el conjunt dirigit per Rafa Márquez disputa el duel de tornada de la final del Play-off d’ascens a Segona Divisió contra el Córdoba CF. Després de l’1-1 de l’anada a l’Estadi Johan Cruyff, el partit al Nuevo Arcángel en plena revetlla de Sant Joan decidirà l’equip que la propera temporada jugarà a la categoria de plata.

Ganes, il·lusió i confiança

La inèrcia del tram final del partit d’anada va omplir, encara més, el dipòsit de confiança d’un Barça Atlètic que ha fet una excel·lent temporada. L’empat en els últims minuts, el bon joc i les ocasions creades van demostrar que el filial blaugrana pot superar el Córdoba i qualsevol rival que se li presenti.

Al davant, però, hi haurà un equip experimentat, amb qualitat i ben treballat, que té com a objectiu l’ascens. A més, el Nuevo Arcángel viurà un ambient de partit històric, hostil per als blaugrana però motivant per a uns joves jugadors culers que, des de la il·lusió, buscaran fer-la grossa.

A mesura que ha avançat la temporada els objectius de creixement futbolístic, formació i promoció de jugadors s’han anat complint amb escreix. Ara, arribats a aquest punt de la temporada, l’equip vol aconseguir un ascens a Segona que no es produeix des del curs 2016/17.

La prèvia, amb Márquez i Pelayo

L’equip va viatjar a Córdoba aquest mateix dissabte després de completar l’últim entrenament de la temporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Abans d’iniciar la sessió preparatòria, Rafa Márquez i Pelayo Fernández van atendre els mitjans de comunicació. El tècnic va transmetre el bon moment de forma que viu l’equip, que el va dur a acabar la temporada regular en tercera posició i a superar una primera eliminatòria de Play-off contra la UD Ibiza (1-2 i 5-3). “Els nois han tornat a treballar molt bé aquesta setmana, estem motivats per tornar a fer un bon partit a Córdoba”, deia el tècnic mexicà.

Pelayo Fernández, un dels capitans del Barça Atlètic, va posar en valor la temporada que ha fet l’equip i va explicar que l’equip afronta el partit “amb molta il·lusió però sense pressió”. “Hem arribat fins aquí per mèrits propis, i anem a Córdoba amb tota la confiança”, afegia el central asturià.

23 convocats, i tot l’equip junt

Rafa Márquez i el seu cos tècnic tenen 23 jugadors disponibles per al gran partit d’aquest diumenge. Són els mateixos que van formar la convocatòria del duel d’anada, amb l’afegit d’Álvaro Pérez Trilli, que va rebre l’alta mèdica i va viatjar amb el grup. L’equip manté les baixes per lesió de Mbacke, Percan, Aleix Garrido, Iker Goujon, Naim i Biel Vicens. Tots ells viatgen a Córdoba aquest mateix diumenge per acompanyar els seus companys. L’únic absent serà Jaume Cuéllar, que està concentrat amb la selecció de Bolívia per disputar la Copa Amèrica.

Tots junts per viure un gran partit i somiar amb l’ascens a Segona Divisió. SOM-HI, CULERS!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut