1XBET renova el seu patrocini amb el FC Barcelona

1XBET renova el seu patrocini amb el FC Barcelona

La marca especialitzada en tecnologia i apostes online amplia la seva col·laboració amb el Club durant cinc anys més, fins al juny del 2029

El FC Barcelona i 1XBET renoven el seu acord de patrocini gràcies al qual la marca d’apostes online continuarà sent Global Partner i Official Betting Partner del FC Barcelona durant cinc temporades més, fins al juny del 2029.

Aquesta ampliació de la col·laboració respon a la confiança de l’empresa en una marca global i reconeguda com el FC Barcelona, que continua reforçant el seu portfoli de patrocinadors, apostant per relacions consolidades i fructíferes com la que l’uneix a 1XBET.

L’entesa preveu la visibilitat de la marca en diversos actius publicitaris digitals del Club en l’àmbit internacional, així com accés als jugadors i a les jugadores de futbol i dels esports professionals, a més dels Barça Legends, per produir continguts promocionals. 

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident de l’Àrea de Màrqueting del FC Barcelona:

“La renovació de l’acord amb 1XBET suposa la consolidació d’una col·laboració de llarga durada que ens ajuda a refermar la nostra estratègia comercial en l’àmbit global. El nostre objectiu és continuar treballant plegats com fins ara, de la mà d’una marca referent en l’àmbit de la tecnologia i el joc online”.

Declaracions d’Alex Sommers, portaveu de 1XBET:

"Estem encantats de continuar la nostra associació amb una de les marques esportives més famoses del món. En els negocis, com en l'esport, és important estar en un equip amb un soci fiable i treballar dur per aconseguir resultats. L'ampliació de l'acord amb el FC Barcelona confirma que anem pel bon camí".

Sobre 1XBET

1XBET és una empresa de fama mundial amb 17 anys d'experiència en la indústria d'apostes i el joc. Els clients de la marca poden apostar per milers d'esdeveniments esportius i jugar als jocs en línia més populars dels millors proveïdors, gràcies a un  web i una aplicació disponible en 70 idiomes. La llista de socis oficials d'1XBET inclou el FC Barcelona, ​​el París Saint-Germain, el LOSC Lille, la Serie A italiana, la Confederació de Futbol Africà i altres marques i organitzacions esportives reconegudes internacionalment. L'empresa ha estat nominada repetidament i ha guanyat premis professionals, com ara IGA, SBC, SEA, G2E Asia i EGR Operator Awards.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut