Álvaro Cortés, blaugrana fins al 2026

Álvaro Cortés, blaugrana fins al 2026

El central aragonès continuarà vinculat al Club les dues properes temporades, un cop finalitzada la seva etapa juvenil, i formarà part del Barça Atlètic

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Álvaro Cortés per a la renovació del seu contracte, que el vincularà al Club les dues properes temporades, fins al 30 de juny del 2026. D’aquesta manera, el central aragonès de 19 anys continuarà lligat a l’entitat blaugrana un cop finalitzada la seva etapa juvenil i formarà part del Barça Atlètic.

Es tracta d’un defensa físicament potent, esquerrà, i que es caracteritza per la seva bona col·locació i la sortida de pilota.

Una cessió i debut amb el Barça Atlètic

Álvaro Cortés va arribar al Club l’estiu del 2021 procedent de les categories inferiors del Real Zaragoza. El defensa es va incorporar al Juvenil B blaugrana, i després d’una primera temporada d’adaptació, va jugar el curs 2022/23 cedit al Divisió d’Honor del CF Damm. El 2023 va tornar a la disciplina blaugrana, i va fer la pretemporada amb el Barça Atlètic.

Sota les ordres de Rafa Márquez, de fet, va debutar oficialment amb el filial blaugrana en la primera jornada de la temporada 2023/24, al camp de la SD Logroñés el 27 d’agost. Posteriorment va tornar a la dinàmica del Juvenil A, va disputar tres partits de Lliga i un de UEFA Youth League i va patir una greu lesió de genoll, de la qual està en fase final de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut