L'equip de VALORANT disputarà la final de la lliga i el de League of Legends dues jornades presencials.

L'equip de VALORANT disputarà la final de la lliga i el de League of Legends dues jornades presencials.

Després de vèncer per 3-2 a l'actual campió de la VALORANT Rising Spain, KPI Gaming, els jugadors capitanejats per VORWENN es veuran les cares amb UCAM Esports a la final presencial a la capital de la Comunitat Valenciana.

El Barça s’enfronta aquest dissabte, a l'Open World Now València, a la UCAM Esports en la final de la VALORANT Rising Spain: MediaMarkt x Intel (17:00 al canal oficial de la LVP). Aquesta serà la primera final que disputarà l'equip de VALORANT, després de caure en primera ronda als play-off de la temporada de primavera.

 

El rival

 

L'UCAM Esports de Manuel "THINKII" Martínez arriba a la final després de superar a l'amfitrió Ramboot Club a les semifinals per un contundent 3-0. L’equip de Múrcia compta amb un equip experimentat en el qual destaquen jugadors com Olizera, Flickless o Famsii, entre d'altres. Aquesta temporada blaugranes i murcians s’han vist les cares en dues ocasions: 13-3 a l'anada pels de Barcelona i 5-13 a la tornada favorable al conjunt universitari.

 

El Barça

 

Arriba a la final de la VALORANT Rising Spain MediaMarkt Intel després de vèncer per la mínima als actuals campions de la màxima competició nacional, KPI Gaming, amb un 3-2. Els de Lucas Rojo van mostrar la seva millor versió, amb un Jakob "MANIEK" Mankowsk imparable, per derrotar a un dels millors equips del panorama competitiu europeu fora de la màxima competició continental. 

Podeu reviure la semifinal de forma íntegra al canal de Twitch del Futbol Club Barcelona.

 

2024-07-03_EQUIPSESPORTS_57

 

Dues jornades que poden valdre el passi a Europa

 

Per altra banda, l'equip de League of Legends arriba a València situats en segona posició de la Superliga (9-3) i a només una victòria del líder, Ramboot Club. L'equip de Jandro Fernández-Valdès aspira a tancar el cap de setmana amb un parcial de dues victòries a zero per poder assegurar el TOP 6 i, com a conseqüència, la classificació al "Last Chance Qualifier" del EMEA Masters. 

El cap de setmana començarà a les 22:00 de divendres amb un partit contra l'UCAM Esports (7-5), rival directe dels blaugranes que buscaran escorçar distàncies en la lluita pel top 2 que dona accés al "Main Event" de l'EMEA Masters. Dissabte serà el torn de la jornada matinal, amb un partit a les 12:00 que enfrontarà a l'equip barceloní amb l'equip de Saragossa Zeta Gaming (3-9). La situació de l'equip aragonès els força a guanyar si no es volen veure sentenciats a haver de disputar la fase de descens al final de temporada, mentre que els blaugranes ja han deixat enrere els fantasmes de la temporada de primavera i estan pensant en el títol nacional i la classificació a Europa.

Podreu seguir ambdues jornades al canal oficial de la LVP.

 

2024-07-03_EQUIPSESPORTS_02

 

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut