Acord per a la incorporació de Kika Nazareth fins al 2028

Acord per a la incorporació de Kika Nazareth fins al 2028

La portuguesa ha signat per a les pròximes quatre temporades

El FC Barcelona i la SL Benfica han arribat a un acord per al traspàs de Kika Nazareth al Barça. La jugadora portuguesa, de 21 anys, signa per a les quatre pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2028.

Talent amb projecció

Kika, com se la coneix en el món del futbol, és una migcampista talentosa amb capacitat per jugar tant a dintre com a fora i amb arribada i gol. Part del seu talent passa per la seva visió i interpretació del joc per donar un toc més ADN Barça. Aquesta última temporada ha marcat cinc gols en els nou partits que ha jugat a la UEFA Women’s Champions League, arribant fins a quarts de final on va perdre davant l’OL.

Els aficionats blaugrana van poder veure-la en acció a la primera jornada de la competició quan la ‘10’ del Benfica va visitar l’estadi Johan Cruyff i on les blaugranes es van imposar per 5 a 0 al club lisboeta.

Quatre Lligues seguides

D’entre el palmarès de la nova jugadora blaugrana destaquen les quatre lligues aconseguides consecutivament des de la temporada 2020/21 fins a la darrera, a més de quatre Taça da Liga. En sis temporades al Benfica, Kika ha acumulat 128 partits oficials marcant 82 gols i guanyant 12 títols: quatre Lligues, una Taça de Portugal, quatre Taças da Liga, dos Supertaças i un campionat Nacional de Segona Divisió.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut