L’AJ FCB Femení tanca la temporada a Andorra amb victòria

L’equip d’exjugadores del FC Barcelona va disputar un triangular davant un combinat de jugadores de la Lliga Andorrana i l’ENFAF Femení

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors va posar punt i final a la temporada el dissabte 6 de juliol amb el triangular promogut per la Federació Andorrana de Futbol, disputat a La Massana. L’AJ FCB Femení va aconseguir guanyar els dos enfrontaments davant els conjunts locals: un combinat de jugadores de la Lliga Andorrana i l’ENFAF Femení, en una jornada festiva per a potenciar el futbol femení al país.

Primera prova superada

Després que els dos equips amfitrions obrissin la jornada amb un empat a 0, les blaugrana van disputar un partit exigent davant el combinat de jugadores de la Lliga Femenina d’Andorra. L’equip de l’Agrupació es va avançar en el marcador, però les locals van empatar just abans del descans. A la represa, l’equip blaugrana va aconseguir establir el domini del seu joc amb un posicionament efectiu que va donar lloc a un domini clar de la pilota. Aquesta superioritat es va traduir en tres gols a la segona meitat per a col·locar l’1 a 4 final.

La segona victòria, més complicada

L’ENFAF Femení, l’equip que competeix a la Primera Divisió Femenina de la Federació Catalana de Futbol (5a del futbol estatal), també va disputar un partit molt seriós davant l’AJ FCB Femení. Les blaugrana, però, van donar continuïtat a les bones sensacions de la segona meitat del primer partit assegurant el control de la pilota i incrementant-ne el ritme de circulació durant els 40 minuts de partit. Tot i topar-se amb una defensa més organitzada, van acabar perforant la porteria gràcies a un gol de Cristina Jiménez. Vanessa Romero, resident a Andorra i promotora de la jornada, va tancar la victòria ja a la segona part.

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada pel president Juan M. Asensi i el vicepresident, Rafael Zuviría, qui van fer entrega d’una samarreta commemorativa al president de la Federació Andorrana de Futbol, Felix Álvarez. També hi va ser l’adjunt a l’àrea esportiva, Paco Gómez.

La convocatòria de l’AJ FCB Femení va estar formada per les jugadores Cristina Molina, Pau Ferré, Susana Galiana, Marta Castany, Vanessa Romero (capitana i autora de 2 gols), Cristina Jiménez (màxima golejadora del triangular amb 3 gols), Núria Suñé, Aury Granero i Flor de Luna Pina (autora d’un gol). Al cos tècnic, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat, la delegada Carme Nieto, la fisioterapeuta Laura Ruiz i les responsables del material, Montse Vidal i África Ocaña.