El Barça 2024/25 es posa en marxa

El Barça 2024/25 es posa en marxa

Les tradicionals proves mèdiques i físiques donen el tret de sortida a la pretemporada blaugrana

El FC Barcelona 2024/25 ja és aquí. L’era Hansi Flick ha donat el seu tret de sortida aquest dimecres amb les tradicionals proves mèdiques i físiques a la Ciutat Esportiva. En aquest inici de pretemporada hi han participat un total de 28 jugadors. 

Són Balde, Iñigo Martínez, Gavi, Iñaki Peña, Oriol Romeu, Vitor Roque, Frenkie de Jong, Astralaga, Casadó, Kochen, Lenglet, Pablo Torre, Ansu Fati, Héctor Fort, Julián Araujo, Valle, Unai, Marc Bernal, Angel Alarcón, Mika Faye, Darvich, Trilli, Gerard Martín, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Guille Fernández, Sergi Domínguez i Quim Junyent.

Anàlisi de sang i orina, proves cardiològiques, podologia, composició corporal i dentista han estat les activitats que han dut a terme els culers en aquest primer dia de feina.

Dijous, els primers entrenaments

Finalment, el primer equip durà a terme el seu primer entrenament aquest dijous al matí. Serà la primera de les dues sessions de treball que tindran lloc dijous, un fet que es tornarà a repetir dissabte amb una nova doble sessió de treball. Divendres i diumenge, en canvi, està previst que el primer equip s’exerciti només en el torn matinal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut