L'equip de League of Legends es proclama campió de la fase regular de la Superliga.

L'equip de League of Legends es proclama campió de la fase regular de la Superliga.

Amb aquesta fita, el conjunt blaugrana assegura la seva presència a l'EMEA Masters i es troba a una victòria de la final de la temporada d'estiu!

Tot i la derrota contra Ramboot, el Barça de League of Legends aconsegueix tancar la fase regular de la Superliga com a campions per primer cop a la seva història, gràcies a la derrota de Team Heretics contra ZETA Gaming a l'última jornada abans de la fase eliminatòria.

L'odissea de 2024

Després d'un split de primavera on els de Jandro no es van trobar i van acabar novens amb un parcial de quatre victòries i catorze derrotes. Amb les incorporacions d'Oscure com a support i de Thayger a la jungla, els blaugranes han aconseguit capgirar la situació i arrodonir una temporada estival molt sòlida amb un resultat final de tretze victòries i cinc derrotes, al capdavant de totes les estadístiques globals i amb la classificació directa a la fase de grups del EMEA Masters. 

Barça vs. Team Heretics: a un millor de cinc de la final

Tot i que els playoffs comencen aquest mateix dissabte amb un UCAM Esports vs. Movistar KOI, no serà fins al pròxim dijous 25 que no es disputarà la semifinal del "winner bracket", on el Barça eSports es veurà les cares amb l'equip madrileny Team Heretics en un partit al millor de cinc mapes. La semifinal es disputarà a les 18:00 i es podrà seguir al canal de Twitch del Futbol Club Barcelona i de la Liga de Videojuegos Profesional (LVP). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut