Hansi Flick: “He sentit la passió pel Barça des del primer dia

Hansi Flick: “He sentit la passió pel Barça des del primer dia"

L’alemany repassa les seves primeres sensacions com a tècnic del primer equip en una entrevista als mitjans del Club que s’emetrà íntegra dilluns a Barça One

El Barça de Hansi Flick porta 10 dies fent el mateix: treballar, treballar i treballar. Superats aquests primers dies de feina, en què el tècnic també ha pogut conèixer millor els seus jugadors i les instal·lacions, l’alemany ha concedit una primera entrevista als mitjans del Club. 

En ella repassa en quin punt de la pretemporada es troba l’equip i quines són les prioritats actuals i també dona alguna pista de com vol que jugui el seu Barça un cop arrenqui la temporada oficial. A banda, es mostra molt agraït a La Masia per com forma jugadors, ja que cal recordar que en aquest inici de pretemporada diversos futbolistes del planter formen part dels entrenaments del primer equip.

El tècnic, a més, explica com ha sentit “la passió” pel Barça des d’un primer moment i també posa l’accent en el factor físic dels jugadors. Com a curiositat, i en un sentit més personal, Hansi Flick també revela en quin moment va decidir voler convertir-se algun dia en entrenador del FC Barcelona.

L’entrevista sencera a Hansi Flick es podrà veure a partir del proper dilluns 22 a Barça One.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut