21/03/2006: El dia que Flick va dir que volia ser entrenador del Barça

21/03/2006: El dia que Flick va dir que volia ser entrenador del Barça

En una victòria contra el Getafe, l'ara tècnic blaugrana, present a l'Estadi, va viure una festa que el va fer dir: "Vull entrenar el Barça"

El dia 29 de maig es feia oficial l'arribada de Hansi Flick a la banqueta del FC Barcelona. Menys de dos mesos després, el tècnic alemany ha parlat després d'unes primeres setmanes involucrat en el dia a dia del club, i ha desgranat alguns dels secrets de la seva relació amb el Barça, fins al punt d'explicar quin va ser el dia que va manifestar que, tard o d'hora, volia ser entrenador del Barça.

Una remuntada contra el Getafe, amb Flick com a espectador

Concretament, la nit del dimarts 21 de març de 2006. Aquell dia es va disputar un Barça 3-1 Getafe que va fascinar un Flick que feia poc que havia complert 41 anys i que va veure el partit des de la tribuna convidat per Nike. "Jo tenia una botiga d'esports, i Nike sempre em convidava perquè era el màxim venedor de productes esportius d'equip a Alemanya, durant cinc o sis anys", recorda Flick en una entrevista exclusiva a Barça One.

 

"Un dia vull ser entrenador aquí"

En aquella ocasió, recorda, "era un partit contra el Getafe de Bernd Schuster i vaig dir: "un dia vull ser entrenador aquí", i ho he aconseguit", explica somrient. I per a entendre el perquè ho va tenir tan clar, cal retrocedir fins aquell dia, i fins aquell Barça. Era un equip de somni, que dos mesos més tard guanyaria la Champions a París, però aquell Barça-Getafe va ser una festa absoluta. A la gespa no va ser un duel gens fàcil, ja que els madrilenys van avançar-se al minut 5 amb un gol de Nano, però el Barça de Rijkaard va poder capgirar-ho amb l'empat en pròpia porteria gràcies a la insistència de Giuly, i un doblet d'un insaciable Samuel Eto'o en el segon temps.

WhatsApp Image 2024-07-19 at 17.48.17

Convidat a la festa de Ronaldinho

Aquell Barça era líder intractable de la Lliga, i amb el triomf va escapar-se a 14 punts del Reial Madrid, i el seu joc feia esclatar d'alegria els culers, que convertien cada partit en una festa. Aquell dia, a més, de forma literal, ja que el partit va coincidir amb l'aniversari del millor futbolista del planeta, Ronaldinho, que complia 26 anys en un moment dolç. Amb la remuntada, el Camp Nou va animar fins i tot a cantar-li una cançó per a felicitar-lo, al que va respondre amb les seves clàssiques rialles després d'exhibir-se una vegada més sobre la gespa, buscant el gol sense èxit però regalant accions de geni.

Una gran nit per a Eto'o i Puyol

L'altre gran nom de la nit va ser el de Samuel Eto'o. El davanter camerunès va sortir al rescat dels seus amb dos gols de pur davanter centre que van significar molt més que tres punts. Perquè amb el primer, va anotar el seu gol número 100 a la Lliga espanyola, i va tenir temps de mostrar la seva voracitat amb el doblet, i el gol 101 al seu compte particular. Per si no eren prou motius perquè Flick fos partícip de la festa blaugrana, també va ser el dia que Carles Puyol va jugar el seu partit número 200 amb el primer equip.

JugadorsHistrics-ETOO2005-06_pic_2006-03-21_j29_fcb-get2

Motius no li'n van faltar a Hansi Flick per a caure rendit al Barça. D'aquell "vull entrenar el Barça" han passat més de 18 anys, però ho ha aconseguit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut