Revisions mèdiques per a Lewandowski i Christensen

Revisions mèdiques per a Lewandowski i Christensen

Els internacionals culers han tornat a la feina aquest dilluns i han passat les tradicionals proves mèdiques i físiques a la Ciutat Esportiva

Cares noves a la Ciutat Esportiva. Després d'uns dies d'entrenaments del FC Barcelona, aquest dilluns l'equip blaugrana ha rebut els primers internacionals. Es tracta de Robert Lewandowski i Andreas Christensen, que han passat les tradicionals proves mèdiques i físiques a les instal·lacions dels Serveis Mèdics del Club abans d'incorporar-se al grup properament. 

mini__MGA8529

 

D'aquesta manera, Hansi Flick ja comença a recuperar els jugadors que van disputar l'Eurocopa. Cal recordar que Lewandowski va disputar el torneig amb Polònia, però va caure a la fase de grups, mentre que Christensen va arribar als vuitens de final, malgrat que va perdre contra l'Alemanya de Ter Stegen i Gundogan. 

Inici d'una nova setmana d'entrenaments

Els dos internacionals encara no han format part de l'entrenament d'aquest dilluns al matí, dut a terme al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Sí que ho ha fet Pablo Torre, que ha entrenat amb el grup. 

 

D'aquesta manera, els jugadors disponibles han iniciat una nova setmana d'entrenaments, la tercera, a pocs dies de marxar a la gira pels Estats Units. I és que els culers marxen aquest diumenge cap a Amèrica, on jugaran tres amistosos contra el Manchester City, el Madrid i el Milan.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut