Mamadou Touré, jugador revelació de la temporada 2023/24

Mamadou Touré, jugador revelació de la temporada 2023/24

Tant l'AJFS, que depèn de l'RFEF, com l'LNFS han decidit atorgar aquest premi al jove jugador blaugrana

Mamadou Touré ha estat la gran revelació de la temporada. Així ho han decidit tant l'LNFS, en els seus premis de final de curs en una votació en què també hi havia nominats Muhammad Osamanmusa, que ha jugat al Còrdova, i David Peña, de l'Industrias Santa Coloma, com l'AJFS, que depèn de l'RFEF, quan ho va anunciar ara fa uns dies.

I és que el jove jugador blaugrana ha estat escollit per tots dos organismes com el 'Jugador Revelació de la temporada 2023/24'. Un curs en què Touré ha disputat molts partits, sent una peça important, fins al punt que el passat mes d'abril va renovar el seu contracte i va passar a formar part del primer equip de manera oficial. 

Cal recordar que Touré va arribar al Barça l'estiu del 2022 procedent de l'ACCS francès, en què va coincidir amb Jesús Velasco com a entrenador. La seva qualitat va fer que, encara que va arribar al Barça per formar part del filial, ràpidament fes el salt. De fet, va debutar a Tudela el 2 de febrer de 2023, en la seva primera temporada al Club, mentre que en la segona, el curs 2023/24, ja es va integrar plenament en la dinàmica del primer equip.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut