Acord per a la incorporació d’Mbacke

Acord per a la incorporació d’Mbacke

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el Los Ángeles FC per al traspàs del central senegalès, que ja va disputar l’última temporada cedit al Barça Atlètic; signarà fins al 2026

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el Los Ángeles FC per al traspàs del jugador Mamadou Mbacke Fall, que signarà contracte per dues temporades, fins al 30 de juny del 2026, amb l’opció d’ampliar-lo dos cursos més. El central senegalès ja va jugar la darrera temporada al Barça Atlètic cedit pel conjunt nord-americà.

Quedarà pendent l'acte oficial de signatura del seu contracte.

Líder en la línia defensiva

Mbacke va arribar al filial blaugrana al final del mercat de l’estiu passat, però qüestions burocràtiques li van impedir començar a jugar fins al 4 de novembre. Va debutar al camp del Rayo Majadahonda (1-2), i des d’aleshores va formar una sòlida parella a l’eix de la defensa amb el seu compatriota Mikayil Faye.

Va disputar un total de 21 partits, 19 d’ells com a titular, amb dos gols inclosos, fins que una lesió al turmell esquerre el va obligar a passar per quiròfan i ser baixa en el tram final de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut