Definit el calendari de la Lliga 24/25 del Barça Atlètic

Definit el calendari de la Lliga 24/25 del Barça Atlètic

El filial blaugrana, que tornarà a competir al grup 1 de Primera Federació, arrencarà la competició a casa contra el Real Unión el cap de setmana del 24 o 25 d’agost

La Lliga de Primera Federació ja té el calendari definit. El Barça Atlètic, que tornarà a competir al grup 1, iniciarà la competició de la temporada 2024/25 contra el Real Unión de Irún, a l’Estadi Johan Cruyff, el cap de setmana del 24 i 25 d’agost en l’estrena de la Lliga.

El primer desplaçament arribarà en la segona jornada, el cap de setmana de l’1 de setembre, quan el Barça Atlètic s’enfrontarà al FC Andorra. Igual que en l’inici de competició, el filial blaugrana tancarà el curs regular com a local. En la jornada 38 (17/18 de maig) els culers rebran l’Unionistas de Salamanca a l’Estadi Johan Cruyff.

Mateix grup; set equips nous

Cal recordar que el Barça Atlètic repetirà grup aquesta temporada, tornant a enfrontar-se amb els equips de la part nord de la península, on hi ha hagut diversos ascensos i descensos, provocant canvis en el llistat de rivals per als blaugrana.

D’aquesta manera, el filial blaugrana tindrà un total de set rivals diferents respecte de la temporada passada. Dos d’ells són descendits de Segona Divisió: el FC Andorra i la SD Amorebieta. Procedents de Segona Federació hi ha cinc equips: l’Ourense CF, el Zamora CF, la Gimnástica Segoviana, l’Athletic Club B i el Barakaldo CF.

Així doncs, són 12 els rivals que repeteixen respecte de la temporada passada: l’Osasuna B, el CD Arenteiro, el CD Lugo, la CyD Leonesa, el Nàstic de Tarragona, el Celta Fortuna, la Real Sociedad B, el Real Unión de Irún, la SD Tarazona, el Sestao River i l’Unionistas de Salamanca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut