Entrades per al València CF – FC Barcelona disponibles per a Penyes

Entrades per al València CF – FC Barcelona disponibles per a Penyes

Les entrades per al desplaçament a València tenen un preu de 30 € i els penyistes les poden sol·licitar fins al divendres 26 de juliol a les 14.00h.

Els penyistes correctament identificats al registre del FC Barcelona, ja poden fer les seves sol·licituds per al partit València CF – Barça del 17 d’agost. Aquest partit, que dona inici a la competició de Lliga 2024/2025 per al primer equip de futbol masculí, també serà el primer en el que els i les penyistes del FC Barcelona hagin de demanar directament les seves entrades mitjançant l’aplicatiu del registre del penyista.

Les entrades contra el València CF tenen un preu de 30 € i es poden demanar des del vostre perfil personal en el registre del penyista. Podreu sol·licitar una entrada per a vosaltres mateixos, tot i que això no implica una assignació directa, ja que aquesta depèn de la demanda. Podeu demanar les vostres entrades fins al divendres 26 de juliol a les 14.00h. Recordeu que les entrades per als desplaçaments són personals i intransferibles i en aquestes hi constarà el vostre nom i cognom, així com el DNI.

Nou procediment per a la sol·licitud d’entrades per desplaçaments

Totes les sol·licituds d’entrades per als partits fora de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, a partir d’aquesta temporada, les haurà de realitzar cada penyista des del seu perfil personal. A l’aplicació del registre del penyista trobareu publicats els partits per als quals ja es pot fer la prereserva d'entrades (en el cas que encara no s’hagi confirmat dia i hora del partit) o la sol·licitud d’aquestes (si ja està confirmat l’horari).

Una vegada el penyista ha fet la sol·licitud de la seva entrada i/o de la del menor del qual és tutor o tutora, el gestor de la penya haurà de confirmar-la o rebutjar-la. La confirmació de l’assignació de l’entrada es podrà veure a l’aplicació una vegada el gestor o gestora de la seva penya hagi fet el pagament.

Un cop efectuat el pagament de les entrades no s’acceptaran cancel·lacions i/o el retorn de l’import d'aquestes. A més, per motius de seguretat, no es podran realitzar canvis en el nom del titular de l’entrada un cop s’hagi realitzat l’assignació i cobrament d'aquesta. La responsabilitat de l’ús indegut de l’entrada recaurà sobre la penya i el penyista titular de l’entrada.

Podeu trobar més informació sobre el procediment per a la sol·licitud d’entrades en aquest enllaç:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut