Pau Víctor, blaugrana fins al 2029

Pau Víctor, blaugrana fins al 2029

El FC Barcelona i el Girona FC han arribat a un acord perquè el davanter segueixi sent culer

El FC Barcelona i el Girona FC han arribat a un acord per tal que el jugador Pau Víctor segueixi vinculat al Club blaugrana fins al 30 de juny del 2029.

Màxim golejador de la Primera RFEF

Pau Víctor va fer els seus primers passos futbolístics amb només sis anys al Júnior FC. Més tard, en l’etapa cadet, es va incorporar al Sabadell. Després de tres anys al conjunt arlequinat –dos de cadet i el primer any de juvenil-, el de Sant Cugat del Vallès va signar pel Girona per continuar els dos anys de juvenil i dues temporades més amb el filial.

La seva projecció va fer que cridés l’atenció del primer equip de l’elenc del riu Onyar. D’aquesta manera, va formar part de la dinàmica d’entrenaments i va disputar vuit partits de Segona Divisió entre els cursos 2019/20 i 2020/21 amb el Girona. Aquesta va ser la darrera campanya que es va enfundar l’elàstica blanc-i-vermella.

El curs 2022/23 va tornar al CE Sabadell en condició de cedit. Amb l’equip de la Nova Creu Alta, va sumar 36 partits, set gols i sis assistències. Va continuar desenvolupant la seva versatilitat atacant i el seu olfacte golejador en el Barça Atlètic la temporada 2023/24. Cedit també pel conjunt gironí, Pau Víctor va ser una de les peces clau del filial blaugrana.

Un golejador polivalent

Es va penjar l’etiqueta de màxim realitzador de la Primera RFEF. Vint dianes amb la seva firma van contribuir amb escreix a la gran temporada del filial, que va arribar a la final i va pujar de categoria gràcies, en part, als transcendentals gols de Pau Víctor. Perquè el nou culer no s’amaga en els escenaris complicats i en els partits clau.

La seva polivalència també li van servir per sumar aparicions. Sota les ordres de Rafa Márquez, va ocupar la posició de davanter centre, però en altres partits també va jugar d’extrem.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut