El Barça oficialitza la seva primera penya al Nepal

El Barça oficialitza la seva primera penya al Nepal

La Junta Directiva va aprovar ahir l’oficialització de la Penya Barça de Everest ubicada a Katmandú

La Junta Directiva del FC Barcelona ha atorgat l’oficialitat a una nova penya barcelonista, la Penya Barça de Everest, la primera penya oficial situada al Nepal.

Tot  i que és ara quan aquesta penya ha obtingut el seu segell d’oficialitat, els aficionats culers del Nepal porten molts anys donant suport als equips del Barça i fent moltes activitats al seu territori.

De fet, la Penya Barça de Everest porta activa des del 2014, ara fa 10 anys, i s’ha caracteritzat, sobretot, per les accions solidàries que està duent a terme des de la seva fundació. Ha promogut moltes activitats a favor d’alguns orfenats de la zona, des d’organitzar jocs per als infants, fins a fer campus dentals per a tenir cura de la higiene dental dels més petits. A més, també ha organitzat recollides de roba per a la població que més ho necessita i, al 2015, es va bolcar en ajudar a les víctimes del terratrèmol que va assolar el país, entre d’altres.

A més de les accions de caire solidari, la Penya Barça de Everest també organitza tornejos de futbol sala i diverses trobades anuals entre els seus membres per tal d’incentivar la relació entre els seus membres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut