Abrines, Willy i Brizuela, a punt per l'inici dels Jocs Olímpics

Abrines, Willy i Brizuela, a punt per l'inici dels Jocs Olímpics

Els internacionals blaugranes iniciaran la cita olímpica amb una fase de grups amb tres rivals temibles, Austràlia, Grècia i Canadà

Álex Abrines, Willy Hernangómez i Darío Brizuela inicien l’aventura dels Jocs Olímpics 2024. Els internacionals blaugranes han arribat aquest dijous a la localitat de Lille, que serà la seu on es disputaran els partits de la fase de grups de bàsquet. La selecció espanyola ha quedat enquadrada al grup A, conegut com el grup de la mort, amb tres rivals d’altíssim nivell: Austràlia, Grècia i Canadà

El primer duel es jugarà aquest dissabte 27 contra Austràlia (11 hores). El segon partit serà al cap de tres dies, el dimarts 30 contra Grècia (11 hores). L’últim i definitiu de la fase de grups es produirà el divendres 2 d’agost contra Canadà (17.15 hores). La cita olímpica de París suposarà la tercera participació d’Álex Abrines i de Willy Hernangómez en uns Jocs, després de viure les experiències de Río 2016 i Tòquio 2020. Darío Brizuela afronta la seva primera participació en una de les cites més prestigioses del món de l’esport. 

El combinat espanyol arriba a París 2024 després d’haver aconseguit el bitllet durant el torneig preolímpic celebrat a València, on es van imposar en el partit decisiu a les Bahamas (86-78). Els de Scariolo arriben amb bones sensacions, després d’haver guanyat els partits de preparació previs al viatge cap a França, contra l’Argentina del blaugrana Nico Laprovittola (76-72) i contra Puerto Rico (107-84). 

Willy Hernangómez, centenari amb l'absoluta

Willy Hernangómez ha arribat a les 100 internacionalitats amb la selecció espanyola absoluta. El jugador blaugrana ha assolit la xifra rodona després d’una dècada com a internacional. Durant tots aquests anys, Willy ha participat en els tres grans campionats internacionals (Jocs Olímpics, Mundial i Eurobasket) i ha sumat un total de 5 medalles fins al moment, tres d’or i dues de bronze. En l’apartat individual, el jugador del Barça també es va endur el premi MVP com a millor jugador de l’Eurobasket del 2022. 

Willy Hernangómez, centenari amb l'absoluta
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut