CUPRA i el FC Barcelona reforcen el seu compromís

CUPRA i el FC Barcelona reforcen el seu compromís

Wayne Griffiths, CEO de CUPRA, ha lliurat un CUPRA Tavascan, el primer SUV Coupé 100% elèctric de la marca, a Joan Laporta

CUPRA i el FC Barcelona continuen construint la seva aliança global per inspirar el món des de Barcelona amb una visió comuna de futur. Durant una visita a les noves oficines comercials del FC Barcelona i a les obres de l'Spotify Camp Nou, on la marca d'automòbils tindrà un paper clau, Wayne Griffiths, CEO de CUPRA, i Joan Laporta, president del FC Barcelona, ​​han reafirmat el compromís de les seves marques envers les generacions futures mostrant els seus projectes compartits que connecten el món de l'esport i l'automoció.

Wayne Griffiths ha lliurat un dels primers CUPRA Tavascan al president Joan Laporta. Es tracta del primer SUV coupé 100% elèctric de CUPRA, que serà el seu cotxe oficial, simbolitzant el compromís de la marca amb la mobilitat elèctrica i subratllant el seu paper com a soci oficial d'automoció i mobilitat.

“A CUPRA, estem encantats de reforçar el nostre vincle amb el FC Barcelona, ​​el Club més gran del món. La nostra col·laboració no és només una associació; es tracta d'una visió compartida de futur per inspirar el món des de Barcelona", ha dit Wayne Griffiths, CEO de CUPRA. "En cedir el CUPRA Tavascan al president Laporta i implicant-nos amb el projecte de l'Espai Barça, estem reforçant el nostre compromís amb la propera generació d'esportistes i amants del cotxe", ha afegit.

A més, Joan Laporta i Wayne Griffiths han fet una visita a les obres de l'Spotify Camp Nou on CUPRA, com a soci clau, disposarà de visibilitat de marca durant els partits, seients dedicats i llotja VIP per gaudir del millor del futbol. En el context de l’Espai Barça, on CUPRA tindrà una forta presència,  la marca instal·larà carregadors elèctrics i el seu logotip estarà visible a l'aparcament de les oficines comercials del Club.

“L'Espai Barça és un projecte clau per al Club i per això col·laborem amb empreses líders per millorar casa nostra i ens comprometem a convertir el nou Spotify Camp Nou en un referent mundial. En aquest sentit, CUPRA, amb l’aportació de carregadors elèctrics a les nostres instal·lacions, demostra un compromís amb el futur de la mobilitat. Esperem molts més anys d'èxit compartit i innovació i estem molt contents amb l’ampliació de la nostra col·laboració”, ha assegurat Joan Laporta.

Aquesta reunió a les oficines del FC Barcelona exemplifica la consolidació de l'associació global entre CUPRA i el FC Barcelona, ​​renovada recentment fins al 2029. CUPRA continuarà sent Partner Oficial d'Automoció i Mobilitat del Club i Cotxe Oficial durant les properes cinc temporades. A més de mantenir la seva relació amb els primers equips de futbol masculí i femení, CUPRA s’ha convertit en el patrocinador oficial dels equips de bàsquet, futbol sala, handbol i hoquei patins del FC Barcelona fins al juny del 2029. L'associació continua enfortint-se, impulsada per valors compartits i el compromís d’aconseguir un impacte global.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut