Juan Núnez ja és blaugrana

Juan Núnez ja és blaugrana

El base espanyol, de 20 anys i 1,94 metres, signa per tres temporades, fins al 30 de juny de 2027

Juan Núñez és nou jugador del Barça. El FC Barcelona ha arribat a un acord per obtenir els drets esportius del jugador, que arriba procedent del Ratiopharm Ulm alemany. El base, de 20 anys i 1.94 metres, signa per les properes tres temporades, fins al 30 de juny de 2027. 

El jove jugador ja ha passat la revisió mèdica sota la supervisió dels Serveis Mèdics del FC Barcelona. Nascut a Madrid el 4 de juny del 2004, és un fix en les convocatòries de la selecció espanyola i, fa pocs dies, va formar part dels jugadors que van ajudar a obtenir el bitllet per als Jocs Olímpics de París 2024. Tot i la seva joventut, és un base intel·ligent, descarat i que destaca per la seva visió de joc. Arriba al conjunt blaugrana com a tercer reforç de l’estiu després de la incorporació de Kevin Punter i de Justin Anderson, amb la màxima il·lusió de seguir creixent i evolucionant sota les ordres de Joan Peñarroya. 

Format a les categories inferiors del Reial Madrid, Núñez es va convertir en MVP de l’Eurolliga en categoria júnior, obtenint una mitjana de 9,5 punts i 5 assistències. Durant la temporada 2020/21 va fer el salt amb el primer equip, amb qui va disputar un total de 15 partits, l’últim durant la final disputada contra el Barça. Fa dues temporades va anar al Ratiopharm Ulm, en la seva primera experiència a l’estranger, per buscar més minuts i per seguir creixent i evolucionant.

Les primeres impressions com a blaugrana

 

 

L’experiència a Alemanya, molt positiva

L’internacional espanyol ha acabat la segona de les dues temporades a terres alemanyes amb una mitjana de  9,6 punts, 3,5 rebots i 4,7 assistències durant la fase regular de la Bundesliga, mentre que als play-offs ha sumat 7,3 punts, 3,8 rebots i 4 assistències per partit. A la segona competició europea, l’Eurocup, la mitjana ha estat de 10,8 punts, 3,6 rebots i 5,7 assistències.

Núñez s’ha convertit en una peça clau i ha contribuït al creixement del Ratiopharm Ulm, amb qui s’ha proclamat campió de la Bundesliga. Un èxit sense precedents, ja que han aconseguit guanyar la Lliga alemanya per primer cop a la seva història, superant el Baskets Bonn a la final.  

Abans de la seva arribada al conjunt blaugrana, Juan Núñez va voler provar sort al draft de l’NBA. Indiana Pacers el va seleccionar al lloc número 36 de la segona ronda, però, finalment, els seus drets van ser traspassats als San Antonio Spurs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut