El Barça Femení visitarà els Estats Units en la pretemporada

El Barça Femení visitarà els Estats Units en la pretemporada

Les blaugranes disputaran dos amistosos contra el Bay FC i el Dallas Trinity FC, dos equips de les Lligues professionals nord-americanes

El primer equip femení del FC Barcelona visitarà aquest estiu els Estats Units com a part de la seva preparació de pretemporada en una gira que posa en relleu el cartell de l’equip als Estats Units, un dels països referents en el món del futbol femení. En aquesta visita, el conjunt blaugrana s’enfrontarà a dos conjunts nord-americans, el Bay FC el 27 d’agost i el Dallas Trinity FC el dia 30 d’agost, representants de la National Women's Soccer League, màxima categoria del futbol femení dels Estats Units, i la USL Super League, respectivament.

L’expedició del FC Barcelona, amb Pere Romeu al capdavant com a nou entrenador, sortirà de Barcelona el 25 d’agost i serà dos dies després, el 27 d’agost, quan les blaugranes disputin el seu primer partit contra el Bay FC al Paypal Park a San José, Califòrnia, un estadi amb capacitat per a 18.000 espectadors. El partit tindrà un significat especial, ja que suposarà el retrobament amb l’exblaugrana Asisat Oshoala, traspassada a l’equip nord-americà el febrer del 2024 després de 162 partits i 117 gols com a culer.

Posteriorment, l’actual campió d’Europa es desplaçarà fins a Dallas per disputar el segon i últim partit d’aquesta gira el dia 30 d’agost, contra el Dallas Trinity FC al Cotton Bowl Stadium. Les de Pere Romeu tornaran a Barcelona l’1 de setembre per completar la seva preparació abans de l’inici de la temporada oficial.

El Barça Femení i els Estats Units

Aquesta és la tercera gira de pretemporada del Barça Femení als Estats Units. L’estiu del 2018 va tenir lloc la primera gira mixta de la història del FC Barcelona en què els primers equips de futbol masculí i femení van conviure del 24 al 29 de juliol a les ciutats nord americanes de Beaverton i Los Angeles. En aquella ocasió, l’equip dirigit aleshores per Fran Sánchez va disputar un partit amistós a Los Angeles davant el SoCal FC, un equip de la Segona Divisió de la Lliga femenina dels Estats Units i que va suposar la victòria de les blaugranes per 0-5. Però, més enllà del resultat, el més important va ser que per primera vegada el Barça Femení havia posat un peu al mercat nord-americà.

L’agost del 2021 el Barça Femení va tornar als Estats Units, aquesta vegada en solitari, per disputar la Women’s International Champions Cup a Portland (Oregon). En aquesta competició, les blaugranes van perdre per la mínima (2-3) el primer partit de semifinals amb l’Olympique de Lió, mentre que en el partit pel tercer i quart lloc van superar el conjunt local, el Houston Dash, per 2-3.

Per obtenir més informació i estar al dia de la venda d’entrades s’ha habilitat la pàgina web següent: https://fcbarcelonawomenusa.com

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut