Alexis Olmedo, blaugrana fins al 2027

Alexis Olmedo, blaugrana fins al 2027

El central català continuarà vinculat al Club les properes tres temporades, la primera d’elles encara en etapa juvenil

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Alexis Olmedo per a la renovació del seu contracte, que el vincularà al Club les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2027. D’aquesta manera, el central continuarà lligat a l’entitat blaugrana en el seu últim any de juvenil i els dos primers cursos de sènior, formant part del Barça Atlètic.

Es tracta d’un central de la generació del 2006, que aquest any ha fet els 18 anys, i que es caracteritza per l’elegància en la sortida de la pilota, el domini del joc aeri i la contundència al tall. Actualment es troba fent la pretemporada amb el primer equip, sota les ordres de Hansi Flick.

Quedarà pendent l’acte oficial de signatura del seu nou contracte.

Formació completa al Club

Alexis Olmedo es va incorporar al Futbol Formatiu blaugrana a l’equip Prebenjamí, l’estiu del 2014. Per tant, haurà completat tota l’etapa formativa al Club, avançant categories i formant-se com un central de futur.

Tot i estar en el segon any de l’etapa juvenil, Olmedo va debutar la passada temporada al Barça Atlètic. Ho va fer, com a titular, el 24 de març en la victòria contra el Cornellà (2-1) a l’Estadi Johan Cruyff. En la seva tercera participació, a més, va ser protagonista de l’empat contra l’Arenteiro (1-1) sent l’autor del gol blaugrana. En total, Olmedo va disputar 11 partits, quatre com a titular, amb el filial.

A més, amb el Juvenil A va disputar 11 partits de Lliga i dos de UEFA Youth League, amb un gol anotat. Olmedo també és internacional en categories inferiors amb la selecció espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut