Diego Kochen, retorn als orígens

Diego Kochen, retorn als orígens

El porter del FC Barcelona ja sap què és jugar a l’estat de Florida contra el Manchester City

Diego Kochen i l’estat de Florida. El porter del FC Barcelona torna a aquest territori nord-americà amb l’expedició blaugrana que forma part de la Gira 2024/25. És una contrada coneguda per a una de les promeses de la Masia, perquè no fa gaire va completar una actuació estel·lar. I és, a més, la terra que el va veure néixer, el 19 març del 2006 a Miami. 

Amb quasi 12 anys, i casualment a 33 quilòmetres d’Orlando i contra el Manchester City, el nom de Diego Kochen va emergir amb força. Una història que surt a la palestra, ja que és la mateixa terra i el mateix rival que estrenaran el periple culer 2024/25 pels Estats Units. Serà la matinada del dimarts 30 de juliol al dimecres 31 de juliol al Camping World Stadium. 

Guant d’or a Florida... 

Set anys enrere, en la Prospects Cup del 2017 i vestint la samarreta del Weston FC, aquest porter format a la Masia va ser una de les estrelles del torneig jugat a Kissimmee. Es va endur el guant d’or, és a dir, el trofeu de millor porter del torneig després d’arribar a la final amb el seu equip. 

WhatsApp Image 2024-07-25 at 10.55.59

...contra el Manchester City

En aquest partit decisiu pel títol, el nord-americà va fer unes aturades increïbles per propulsar el seu equip davant els anglesos. Ara bé, no va poder negar la victòria als sky blue. Una de les peces claus d’aquell equip va ser Justin Oboavwoduo. Precisament, aquest extrem de 17 anys també forma part de l’expedició anglesa que s’enfrontarà al Barça aquest estiu 2024/25. D’aquesta manera, es tornaran a veure les cares. 

L’estat que va veure néixer i créixer Diego Kochen va presenciar una de les seves primeres grans jornades. Set anys després torna al lloc on tot va començar. Torna al seu territori amb la samarreta del FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut