L’AC Milan serà el rival del Trofeu Joan Gamper femení

L’AC Milan serà el rival del Trofeu Joan Gamper femení

El partit es disputarà el 23 d’agost a les 20 hores a l’Estadi Johan Cruyff i les entrades ja estan disponibles

L’AC Milan serà el rival del Barça Femení en la quarta edició del Trofeu Joan Gamper, que se celebrarà el divendres 23 d’agost a les 20 h a l’Estadi Johan Cruyff. Les entrades ja estan disponibles al web per poder gaudir d’una de les cites més especials de la temporada, en què el conjunt italià debutarà com a convidat en aquest trofeu.

Durant la vetllada, entre altres sorpreses, l’afició podrà gaudir de la presentació oficial del primer equip prèviament a una temporada que, amb el nou entrenador Pere Romeu al capdavant, es torna a presentar il·lusionant amb la defensa dels quatre títols del passat curs i l’ambició per continuar fent història.

Entrades disponibles al web

Les entrades ja estan disponibles a uns preus d’entre 18 € i 32 €. A més a més, per la compra de tres o més entrades els usuaris poden accedir a un 25% de descompte familiar amb el codi FCB25.

Les persones sòcies disposen d’un descompte del 50% en el preu d’una entrada.

Quart Gamper a l’Estadi Johan Cruyff amb gust de 125è aniversari

Les tres primeres edicions del Gamper femení van tenir lloc a l’Estadi Johan Cruyff, i aquest també serà l’escenari de la quarta. En totes tres edicions el trofeu s’ha quedat a casa.  

Particularment, enguany el trofeu tindrà un significat especial, perquè és la presentació de l’equip davant de l’afició en l’any en què el Club complirà el seu 125è aniversari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut