El Barça Atlètic ja treballa a la Vall d’en Bas

El Barça Atlètic ja treballa a la Vall d’en Bas

El filial blaugrana ha iniciat aquest dilluns una setmana de preparació a les instal·lacions del Royal Training Center que s’allargarà fins diumenge i que tindrà dos amistosos

El Barça Atlètic d’Albert Sánchez ja treballa a la Vall d’en Bas. Aquest diumenge a la tarda l’equip es va desplaçar fins a la localitat de la Garrotxa i aquest dilluns al matí l’equip s’ha exercitat a les instal·lacions del Royal Training Center.

Una primera sessió que ha estat intensa des del primer moment. Els jugadors han començat amb un circuit d’activació i força, combinant diversos exercicis sobre la gespa. A continuació, ha pres protagonisme la pilota, primer amb un exercici de precisió de passada i després amb els habituals rondos. Més tard l’equip s’ha dividit en dos grups per fer un exercici per posar en pràctica el joc de posició. Per últim, l'equip ha evolucionat en un exercici amb el bloc sencer en un espai més gran per finalitzar la primera de les dues sessions del dia.

Després d’una primera setmana d’entrenaments a la Ciutat Esportiva l’equip es concentra a la Vall d’en Bas fins diumenge, on encadenarà dobles sessions de treball, a més, de disputar dos partits amistosos. Aquest dimarts el filial blaugrana tindrà el primer test d’aquesta pretemporada davant l’Escala (18:30h), i dissabte davant el CE Sabadell (18:30h), tots dos partits a porta tancada. 

23 jugadors concentrats

Un total de 23 jugadors han iniciat l’estada de pretemporada sota les ordres d’Albert Sánchez: Edu Sánchez, Pocho, Biel Vicens, Raúl Dacosta, Rubén Cantero, Álvaro Cortés, Pau Prim, Juan Hernández, Albert Navarrro, Aron Yaakobishvili, Brian Fariñas, Eder Aller, Eman Kospo, Xavi Espart, Dani Ferrer, Arnau Pradas, Guillem Víctor, Landry, Leo Saca, Adrián Guerrero, Pedro Fernández i Pedro Rodríguez. A més, també s’ha incorporat el jugador Juan Piera que estarà en període de prova. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut