FC Barcelona - Manchester City: El primer test de l’era Flick

FC Barcelona - Manchester City: El primer test de l’era Flick

El FC Barcelona s'enfronta al Manchester City de Pep Guardiola en un exigent primer test de pretemporada

Dia de partit als Estats Units. El FC Barcelona farà el seu debut aquesta pretemporada en un exigent duel contra el Manchester City de Pep Guardiola al Camping World Stadium d’Orlando. Serà l’estrena del nou Barça de Hansi Flick, que va arrencar la pretemporada el 10 de juliol, tot i que encara no pot disposar de molts dels seus jugadors.

La cita arriba menys de 48 hores després de l’arribada del Barça a Orlando. L’equip va aterrar diumenge a la nit a la ciutat de les muntanyes russes i, després d’una doble sessió dilluns, afronta un primer test de màxima exigència contra el campió d’Europa d’ara fa dues temporades. 

TIMEZONES_24-31_07-CITY

El Barça de Flick es presentarà al duel amb un equip de jugadors que encara no és el que afrontarà les competicions oficials a partir de finals d’agost. A banda de tots els lesionats, falten per incorporar-se en la pretemporada els jugadors olímpics, els espanyols que van guanyar l’Eurocopa i també Kounde, que va ser semifinalista, mentre que futbolistes com Ter Stegen, Raphinha i Gündogan tot just han participat en un parell o tres de sessions d’entrenament.

El City també vol la primera victòria

Al davant hi haurà el totpoderós City de Guardiola. S’enfrontaran, doncs, els dos únics tècnics que han assolit un sextet en el futbol europeu, Hansi i Pep, que tenen en comú haver dirigit tots dos també el Bayern de Múnic.

 

Per als citizen serà el tercer duel de la pretemporada i, després de dues desfetes contra el Celtic (3-4) i l'AC Milan (2-3), una nova oportunitat per estrenar el caseller de victòries. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut