Els dos equips juvenils ja treballen a la Vall d’en Bas

Els dos equips juvenils ja treballen a la Vall d’en Bas

El Juvenil A dirigit per Juliano Belletti, i el Juvenil B, entrenat per Pol Planas inicien l’stage de pretemporada al Royal Training Center de manera conjunta fins diumenge

El Juvenil A i el Juvenil B ja treballen a la Vall d’en Bas. Tots dos equips han iniciat aquest dilluns l’stage de pretemporada a les instal·lacions del Royal Training Center. Un stage que durarà una setmana, fins el diumenge 4 d’agost, i que coincidiran amb el Barça Atlètic, que també ha iniciat l’estada aquest dilluns. 

L’equip que dirigeix Juliano Belletti i el conjunt de Pol Planas continuen exercitant-se de manera conjunta i aquest dilluns han realitzat doble sessió d’entrenament. Una dinàmica que s’anirà alternant durant la setmana.

Una estada que com és habitual serveix per posar a to l’equip de cara a l’estrena de la temporada oficial, així com també, per fer activitats de cohesió de grup. Arriba una nova temporada i per tant, nous reptes, noves cares i noves il·lusions per tal de seguir formant-se com a jugadors, persones, i alhora, competir per estar el màxim de preparats de cara al món professional.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut