Acte de benvinguda a Orlando

Acte de benvinguda a Orlando

24 hores abans del debut a la pretemporada ha tingut lloc un acte institucional en què han participat el president Joan Laporta i diversos directius del FC Barcelona

Aquest dilluns al vespre ha tingut lloc l’acte de benvinguda a Orlando organitzat pels promotors del Soccer Champions Tour, amb motiu de la prèvia del Barça-City que tindrà lloc aquest dimarts al Camping World Stadium. Ha estat un esdeveniment que s'ha desenvolupat a l’Isleworth Golf & Country Club, un exclusiu espai rodejat de llacs situat prop de la ciutat d’Orlando. 

L’acte de benvinguda, que ha coincidit en el temps amb el segon entrenament del primer equip a territori nord-americà, ha comptat amb la presència del president Joan Laporta i dels directius Miquel Camps, Xavier Puig i Joan Soler com a representants del FC Barcelona. A la recepció també hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde d’Orange County Jerry Demings o el CEO del Manchester City Ferran Soriano. 

Joan Laporta: “Serà un partit entre vells amics”

Durant la seva intervenció, Joan Laporta ha explicat el que suposa per al Barça venir a jugar als Estats Units: “Puc dir que per al Barça és un orgull tornar als Estats Units per tercer estiu consecutiu. És un compromís cap als nostres milers de fans als Estats Units, on ens sentim com a casa i molt estimats”.

 

El president, que també ha participat en un intercanvi d’obsequis entre Clubs i organitzadors, ha pronosticat “un partit molt interessant” entre el City i el Barça. “Serà un partit entre vells amics però tots dos volem guanyar”, ha afegit, en referència a la presència de Ferran Soriano, CEO del Manchester City i antic vicepresident d'economia del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut