Barça Atlètic - l'Escala: Derrota en el debut de pretemporada (0-1)

Un gol de Bilal Charreh al primer temps decideix un primer amistós en què el filial blaugrana ha merescut molt més

El Barça Atlètic ha arrencat la pretemporada amb una derrota per la mínima contra l'Escala. L'amistós, que suposava el debut d'Albert Sánchez a la banqueta del filial, s'ha disputat a la Vall d'en Bas i s'ha decidit amb un gol de Bilal Charreh al primer temps. El resultat hauria pogut ser perfectament un altre, ja que els culers han estat superiors en joc i en ocasions, però no en efectivitat.

Sense encert

El primer temps ha tingut un inici igualat. El Barça Atlètic ha pogut marcar mitjançant un xut creuat d'Albert Navarro i amb una rosca de Dacosta, una de les cares noves d'aquest estiu, però la pilota no ha volgut entrar. La primera rematada se'n ha anat per poc i la segona ha topat amb el travesser. En canvi, l'Escala ha aprofitat la seva primera ocasió per fer el 0-1 mitjançant Bilal Charreh, que ha marcat de vaselina.

Domini sense premi

A la represa el Barça Atlètic ha canviat els seus onze jugadors i ha sortit amb un equip completament nou. La tònica del segon temps ha estat sempre la mateixa: el Barça dominava i generava perill però no aconseguia rematar la feina. L'ocasió més clara ha estat per a Juan Piera, que ha estavellat la pilota al pal després d'una bona acció individual de Pedro Fernández. L'Escala ha resistit com ha pogut i, finalment, s'ha endut el triomf tot i la superioritat culer.

LA FITXA

Barça Atlètic, 0
L'Escala, 1

Barça Atlètic: Primera part amb Yaakovishbili, Xavi Espart, Cantero, Leo Saca, Navarro, Pau Prim, Dani Ferrer, Pedro Rodríguez, Adrián Guerrero, Brian Fariñas i Dacosta. Segona part amb Eder Aller, Guillem Víctor, Landry, Eman Kospo, Edu Sánchez, Biel Vicens, Pocho, Juan Hernández, Juan Piera, Pedro Fernández i Arnau Pradas.

L'Escala: Morilla, Oliver, Banús, Pouget, Germán (Cabral, min 45), Gelmà (Méndez, min 45), Alonso (Padilla, min 45), Josu, Charreh, Borra i Montoya (Salvatella, min 85)

Gols: 0-1, Bilal Charreh (min 23)

Àrbitre: Jordi Serralarca Serra